Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πάνος Κιάμος: Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα και δεν μάθατε τίποτα [βίντεο]

«Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.

Ο Πάνος Κιάμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cosmoradio 95,1» μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε από talent shows για τη θέση του κριτή, ενώ έκανε και μία σπάνια αναφορά στα προσωπικά του, μιλώντας για τον πρόσφατο χωρισμό που βίωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κιάμος: Δεν μπορώ να αναλάβω τον ρόλο του κριτή -Δεν θα έλεγα σε άλλους πράγματα που δεν λέω στον εαυτό μου

«Μου έχουν κάνει προτάσεις να συμμετέχω σε talent show, αλλά το απέρριψα. Όχι επειδή έχω κάποια αρνητική άποψη, αλλά γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Δεν νομίζω ότι είμαι καλός κριτής. Δεν μπορώ να πω πράγματα σε άλλους που δεν μπορώ να πω σε εμένα», είπε αρχικά ο Πάνος Κιάμος.

Κιάμος: Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα και δεν μάθατε τίποτα

Ο τραγουδιστής μίλησε πρώτη φορά και για την προσωπική του ζωή και για τον χωρισμό του από τη Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη, λέγοντας πως «παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου».

«Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα, γιατί θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δεν θα είχαν επιτυχία», είπε ο Πάνος Κιάμος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Κιάμος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cosmoradio 95,1»


Πηγή