Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα -«Κλαίω από την ώρα που μου το είπαν» [βίντεο] | ΖΩΗ

Η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πάνο Νάτση, μίλησε συγκλονισμένη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, αναφερόμενη στο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Συγκεκριμένα, η Κατιάνα Μπαλανίκα, που είχε παίξει μαζί με τον αδικοχαμένο ηθοποιό στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», ξέσπασε σε δάκρυα, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω», τόνισε.

«Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω…Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω», είπε συντετριμμένη η ηθοποιός που μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Το τροχαίο σημειώθηκε στις  06:30 το πρωί του Σαββάτου όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με φορτηγό αυτοκίνητο. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή