Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Πάολα «απαρνήθηκε» επίθετο και ψευδώνυμο

Πάολα: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της, Παολίνα

Γενέθλια έχει η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα η οποία έγινε 17 χρόνων. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί στην κόρη της – που έχει γίνει μία πανέμορφη δεσποινίδα – και διαδικτυακά.

Στη φωτογραφία, η Παολίνα ποζάρει στη μέση, ενώ οι γονείς της τη φιλούν τρυφερά. «Χρόνια πολλά Παολίνα μας» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χρόνια πολλά Παολίνα μας 🥳🤩🎁🎈🎉🎊🎂❤❤ #birthdaygirl #sweet17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) στις

Στην κόρη του ευχήθηκε για γενέθλια της μέσα από τα social media και ο Φώτης Ζογλοπίτης, ο οποίος ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία. Και την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

«HAPPY 17 BIRTHDAY PAOLINA !!! Σ΄ ευχαριστώ για τις χιλιάδες όμορφες στιγμές που ζω μαζί σου, τα συναισθήματα που γεμίζεις την ψυχή μου κ την περηφάνια που με κανείς να αισθάνομαι συνεχώς!!!! Είσαι το πολυτιμότερο κ ομορφότερο πλάσμα σε όλη μου τη ζωή!!!! (ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου..».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

HAPPY ⭐17⭐BIRTHDAY PAOLINA !!!🎈🎈🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎊🎊💖💖💖💖!!! Σευχαριστω για τις χιλιάδες όμορφες στιγμές που ζω μαζί σου, τα συναισθήματα που γεμίζεις την ψυχή μου κ την περηφάνια που με κανείς να αισθάνομαι συνεχώς!!!! Είσαι το πολυτιμότερο κ ομορφότερο πλασμα σε όλη μου τη ζωή!!!! (ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου..😉😉😉💖💖💖💖😃😃😃💖💖)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Zoglopitis (@fotiszoglo) στις




Πηγή