Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πάρις Τζάκσον: Ναζί κόπανοι υποστηρικτές της ανωτερότητας της λευκής φυλής στο Σάρλοτσβιλ

Τον ρόλο της ως παρουσιάστρια του βραβείου για το καλύτερο βίντεο της ποπ στα MTV Awards αξιοποίησε η Πάρις Τζάκσον για να αποκηρύξει τους «Ναζί κόπανους υποστηρικτές της ανωτερότητας της λευκής φυλής στο Σάρλοτσβιλ» όπως είπε.

Η δεκαεννιάχρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, με διάφανη περιβολή μέσα από την οποία διακρίνονταν τα Dior εσώρουχά της, αφού είχε αφήσει τα κόκκινα παπούτσια της στο χαλί και φιλήσει τη συνοδό της, την DJ Caroline d’ Amore, εξαπέλυσε μύδρους.

«Να φύγετε από εδώ απόψε, θυμούμενοι ότι πρέπει να δείξουμε σε αυτούς τους Ναζί κόπανους υποστηρικτές της ανωτερότητας της λευκής φυλής στο Σάρλοτσβιλ και σ’ όλη τη χώρα, ότι ως έθνος – με την “ελευθερία” ως σλόγκαν μας – έχουμε μηδενική ανοχή στη βία τους, το μίσος τους και τις διακρίσεις τους» παρότρυνε τους παρευρισκομένους. «Πρέπει να αντισταθούμε», είπε.

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αναφέρονταν στη διαδήλωση της οργάνωσης «Ενώστε τη Δεξιά» και τις επακόλουθες αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στο Σάρλοτσβιλ, στην πολιτεία της Βιρτζίνια, μετά την πρόταση για αποκαθήλωση των αγαλμάτων του στρατηγού Ρόμπερτ Λη, επικεφαλής του στρατού των Νοτίων στον αμερικανικό εμφύλιο. Διαδήλωση και αντιδιαδηλώσεις που είχαν θύματα.

Το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της ποπ πήγε στους Fifth Harmony για το τραγούδι τους «Down».

localStorage.clear();


Πηγή