Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός από το Μπέβερλι Χιλς, Joe E. Tata

Ο γνωστός ηθοποιός Joe E. Tata, από την αγαπημένη σειρά της δεκαετίας του 90′, Μπέβερλι Χιλς 90210, απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών.

Συγκεκριμένα, την είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο συμπρωταγωνιστής του Ίαν Ζίρινγκ, λέγοντας πως « τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος με τον θάνατο του Joe E Tata».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορεί να ήταν στο πίσω μέρος πολλών σκηνών, αλλά ήταν ένας ηγετικός χαρακτήρας, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το Μπέβερλι Χιλς» έγραψε μεταξύ άλλων αποχαιρετώντας τον παλιό του συμπρωταγωνιστή.

Φωτογραφία: Instagram
Φωτογραφία: Instagram

Ο Τάτα διαγνώστηκε με τη νόσο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με την κόρη του, Κέλλυ, η οποία δημιούργησε έναν λογαριασμό για να μαζέψει χρήματα και να τον βοηθήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, τα πρώτα βήματα της καριέρας του περιελάμβαναν ρόλους στο General Hospital, στο The Outer Limits και στο Mister Roberts.

Η καριέρα του στην τηλεόραση άνθισε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 – εμφανίστηκε σε πολλά αστυνομικά δράματα όπως οι Mannix, Adam-12, The F.B.I. και The Streets of San Francisco αλλά έγινε πραγματικά γνωστός όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της εφηβικής σειράς των 90s ως ο αγαπημένος ιδιοκτήτης του Peach Pit. Ήταν στην σειρά για 10 σεζόν.

Φωτογραφία:Instagram
Φωτογραφία:Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τελευταίος του ρόλος στην τηλεόραση ήταν στο Mystery Girls του ABC. Τότε ήταν που η υγεία του άρχισε να επιδεινώνεται, έγραψε η κόρη του Kelly στη σελίδα Go Fund Me.


Πηγή