Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρώτο δημόσιο μήνυμα μετά την απόφαση του δικαστηρίου -Τι αναγνωρίζει στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την απόφαση του δικαστήριου σχετικά με τις κατηγορίες που βάραιναν τον ηθοποιό.

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που αποκαλεί «βιαστή» τον ηθοποιό, προαναγγέλλοντας αγωγές.

«Όποιος αυτή τη στιγμή εξακολουθεί και λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι βιαστής, τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Δεν θα ασκήσει τα έννομα δικαιώματά του; Δεν θα κάνει μια αγωγή; Για την κυρία Αναστασοπούλου η εντολή που έχει δώσει ο κύριος Φιλιππίδης είναι να προχωρήσουμε στις αγωγές», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη και πρόσθεσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια στον κύριο Φιλιππίδη γιατί ανασκεύασε λίγο τις δηλώσεις της η κυρία Αναστασοπούλου. Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω άσκοπες αγωγές γιατί η ουσία τώρα είναι το εφετείο. Αλλά αν ο κύριος Φιλιππίδης επιμείνει, οι αγωγές θα γίνουν από Δευτέρα», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος μετέφερε και ένα μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη προς τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δημόσια σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναγνωρίζει ότι μέσα από την εκπομπή σας κυρία Χρηστίδου τού δώσατε τη δυνατότητα να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Αυτό σας το λέω γιατί μου είπε ο Φιλιππίδης να σας το πω».

«Νομίζω ότι αυτό προσπάθησαν να κάνουν όλες οι εκπομπές, κύριε Δημητρακόπουλε, δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Η πλευρά σας έχει ακουστεί παντού», απάντησε η παρουσιάστρια, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να εξηγεί:

«Όλες οι εκπομπές, και του Λιάγκα και της Καινούργιου, αλλά  όμως εσείς δώσατε περισσότερο βήμα. Όχι ότι βάλατε σε δεύτερη μοίρα τις γυναίκες που καταγγέλλουν. Πάντα οι γυναίκες θα πρέπει να καταγγέλλουν γρήγορα, θα είμαστε δίπλα τους και το metoo θα επικρατήσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή