Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η κόρη των Κατσούλη-Καραβάτου

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η κόρη των Κατσούλη-Καραβάτου

Όλα καλά είναι με την υγεία της μικρούλας Αέλια, κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Η μικρή, σύμφωνα με τα όσα είπε χθες η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως και αυτός ήταν ο λόγος που ο Κρατερός Κατσούλης απουσίαζε από τη χθεσινή εκπομπή.

Το πρωί της Τετάρτης, ο παρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή και όπως ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό, όλα είναι καλά πλέον με την υγεία της μικρής Αέλια που πήρε και εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα, όλοι καλύτερα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας, να είστε όλοι καλά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην έναρξη της εκπομπής, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου πρόσθεσε με τη σειρά της: «Εμείς είμαστε καλύτερα, όπως βλέπετε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας».

«Με πήρε ο Βλαδίμηρος να μου ευχηθεί και να δει για την Αέλια τι γίνεται κλπ. Αυτές τις μέρες είχαμε αυτή την περιπέτεια με το νοσοκομείο, αλλά τώρα πια δεν υφίσταται, έχει βγει από το νοσοκομείο το παιδάκι και είναι μια χαρά», είπε λίγο αργότερα ο Κρατερός Κατσούλης.


Πηγή