Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παίκτρια του Nomads κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση

Σε μία σοβαρή καταγγελία μέσα από τα social media προχώρησε παίκτρια του Nomads, η οποία κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση. Ο λόγος για την Σίσσυ Ζουρνατζή, την παίκτρια της ομάδας των «Λεμούριων», η οποία μάλιστα όταν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έκανε πρόταση γάμου στο σύντροφό της.

Με τον πρώην σύντροφό της ήταν αρκετό καιρό ζευγάρι και όπως λέει η ίδια, πολλοί πίστευαν ότι είχαν μία ωραία σχέση. Ωστόσο, η ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί αίσθηση, μιας και η Σίσσυ Ζουρνατζή τον κατηγορεί για κακοποίηση, ενώ παραδέχεται ότι δεν είναι πια μαζί.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Δείτε την ανάρτησή της.

«ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ;

Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να “θαύμαζαν” αυτή την σχέση! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο!!! Ποια το αξίζει αυτό καμία… Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακριά! Δεν αλλάζει!

Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρέσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν… Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός! Αυτά… νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες!»

Η Σίσσυ Ζουρνατζή κάτω από το post δέχτηκε πολλά μηνύματα, ενώ ένα από αυτά ήταν της Τραϊάνας Ανανία με την οποία ήταν μαζί στο Nomads 2.

«Είμαι μαζί σου» της έγραψε με τη Ζουρνατζή να της απαντά: «Σε ευχαριστώ!!!! Ελπίζω αυτή η δύναμη των social να γίνει αφορμή για κάποιες κοπέλες. Σε αγαπώ».

localStorage.clear();


Πηγή