Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παλαιολόγου: Η μητέρα μου έχει μαύρο χιούμορ, με ρώτησε αν έχω μαύρο φόρεμα γιατί ο μπαμπάς μου δεν ήταν καλά

Στο μαύρο χιούμορ που διαθέτει η μητέρα της αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το φιλί που αντάλλαξε με τον τραγουδιστή Χρίστο Αντωνιάδη στη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι».

«Είχα καλά και πολιτισμένα διαζύγια» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου η οποία εν μέσω καραντίνας είχε τα γενέθλια της και έσβησε 52 κεράκια. «Μέσα στην καραντίνα έκλεισα τα 52. Μου πήρα μια τούρτα, είπα το τραγούδι μόνη μου και έσβησα το κεράκι» είπε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην απώλεια του πατέρα της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Στην κηδεία του πατέρα μου ήμουν μόνο με τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Η μητέρα μου έχει μαύρο χιούμορ και με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν έχω μαύρο φόρεμα γιατί ο μπαμπάς μου δεν ήταν καλά».

Η ηθοποιός εξήγησε πως είναι πιο δύσκολο να την σκηνοθετεί ο σύντροφός της ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τελέσει και τρίτο γάμο.

Για τον Χρίστο Αντωνιάδη και το φιλί τους στη σειρά «Δύο Ξένοι», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Κάτσε τώρα γιατί με πας πάρα πολλά χρόνια πίσω. Να το πήγαμε πολλές φορές μπορεί, γιατί ένα πλάνο γίνεται πολλές φορές. Το να κράτησε πολύ και να ήταν και αληθινό, δεν νομίζω».


Πηγή