Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Παντρεύεται το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου

Παντρεύεται το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου

Τον έρωτα τους αποφάσισαν να επισφραγίσουν η Στέλλα Δημητρίου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Δημήτρης Μιχαηλίδης. Το μοντέλο είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου του επιχειρηματία και πρόκειται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πριν λίγες μέρες, η Στέλλα Δημητρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της και έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα: «Και σκέφτομαι πάλι πως ταξίδι είναι οι άνθρωποι …. μα πιο πολύ ταξίδι είναι το πάθος να μοιραστείς το δρόμο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και σκέφτομαι πάλι πως ταξίδι είναι οι άνθρωποι …. μα πιό πολύ ταξίδι είναι το πάθος να μοιραστείς το δρόμο !! ❤ #mykonos #mykonosgreece #mykonosisland #greece #mysummer #mystory #mylife #myman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Dimitriou 🧿🇨🇾🇬🇷 (@stelladimitriou) στις

Λίγο αργότερα, ο κολλητός της φίλος και pr manager Χάρης Σιανίδης αποκάλυψε τη χαρμόσυνη είδηση με μια ανάρτηση στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά….. και με πολλή συγκίνηση…. ξέρετε η Στέλλα ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω από φίλη…συνοδοιπόρος-οικογένεια ….κοινή πορεία-ηλικία-διαδρομή…. χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ το… ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ….ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου…και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!! Σ’ αγαπώ Στέλλα μου….έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα» έγραψε ο Χάρης Σιανίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@stelladimitriou #bridetobe 👰🏼 Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά…..και με πολύ συγκίνηση ….ξέρετε η Στέλλα ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω απο φίλη…συνοδοιπόρος-οικογένεια ….κοινή πορεία-ηλικία-διαδρομή ….χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτοχρονα ήταν για μένα ένα σοκ….το ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ….ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου…και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!! 😇Σ αγαπώ Στελλα μου….έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα🙏🏼 #bestfriends #friendsforever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις




Πηγή