Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Παντρεύτηκε κρυφά η Σκάρλετ Γιόχανσον

Παντρεύτηκε κρυφά η Σκάρλετ Γιόχανσον

Τρίτο στεφάνι έβαλε η Σκάρλετ Γιόχανσον παρά τα εμπόδια που αντιμετώπιζε όλο αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μιας και ο γάμος της με τον Κόλιν Τζοστ είχε πάρει τρεις αναβολές. Αρχικά, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί την περασμένη άνοιξη, αλλά ο covid 19 ανέτρεψε τα σχέδια τους.

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί σε μια μυστική τελετή που έγινε αναγκαστικά γνωστή αφού και οι δυο προτίμησαν, αντί για δώρα, να μαζέψουν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μάλιστα, το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του ο φιλανθρωπικός οργανισμός Meals on Wheels America με μια λιτή δήλωση:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα νέα πως η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το σαββατοκύριακο σε κλειστή τελετή με τα αγαπημένα τους οικογενειακά πρόσωπα και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We’re thrilled to break the news that Scarlett Johansson and Colin Jost were married over the weekend in an intimate ceremony with their immediate family and loved ones, following COVID-19 safety precautions as directed by the CDC. Their wedding wish is to help make a difference for vulnerable older adults during this difficult time by supporting @mealsonwheelsamerica. Please consider donating to celebrate the happy couple by clicking the link in our bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meals on Wheels America (@mealsonwheelsamerica) στις

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και σύμφωνα με την ηθοποιό είναι ο άνδρας που ανέκαθεν ονειρευόταν: ρομαντικός και απρόβλεπτος, ευφυής και απρόσμενος.




Πηγή