Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παρτσαλάκης για υπόθεση Σεφερλή: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες

Η ματαίωση της θεατρικής παράστασης, «Ζητείται ψεύτης» που ήταν να ανέβει στο Παλλάς, με τον Μάρκο Σεφερλή στον κεντρικό ρόλο, έχει ανοίξει μία διαμάχη, με πολλαπλά μέτωπα. Για την ξαφνική ματαίωση έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά. Μάλιστα, θέση είχαν πάρει τις πρώτες ημέρες μετά τη ματαίωση και κάποιοι από τους ηθοποιούς, που ήταν να παίξουν σε αυτήν.

Τώρα ήρθε η σειρά του Γιώργου Παρτσαλάκη να μιλήσει για το επίμαχο θέμα, μιας και μαζί με τον Σεφερλή και τη Ναταλία Δραγούμη θα ήταν οι τρεις κεντρικοί ήρωες της παράστασης. Ο ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στο «Happy Day» και όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε για την παράσταση, ξέσπασε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Ο Σαίξπηρ τα λέει όλα σε μια φράση στον Βασιλιά Ληρ: “Από το τίποτα, δεν βγαίνει τίποτα”. Αυτή η ιδέα να γίνει αυτό το έργο με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα. Και αποδείχτηκε εκ των υστέρων βέβαια, ότι ήταν ένα τίποτα. Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω και άλλα πολλά και γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχω, για να κάνω λάθη και να τα βελτιώνω. Έκανα ένα λάθος. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πληροφορήθηκα ότι δύο άνθρωποι συγκρούονται γι’ αυτό το θέμα, ενώ υπήρχαν 25 ηθοποιοί και δεν αναφέρθηκε κανείς. Είναι λίγο λυπηρό αυτό. Αυτό το “ουδείς αναντικατάστατος” δεν το πιστεύω. Υπήρξαν στο παρελθόν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι, τώρα δεν υπάρχουν. Με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ένα τίποτα και απεδείχθη ότι ήταν ένα τίποτα. Για μένα προσωπικά, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Εγώ ανακατεύτηκα σε αυτό, το οποίο ήταν εγκληματική πράξη από μένα. Μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό για να το βάλω στο αρχείο μου».

localStorage.clear();


Πηγή