Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Πατέρας Στέφανου Δημουλά προς Τσιάρτα: Ο γιος μου δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς

Πατέρας Στέφανου Δημουλά προς Τσιάρτα: Ο γιος μου δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θέλησε να τιμήσει την Ημέρα του Πατέρα, η οποία ήταν την Κυριακή 21 Ιουνίου και το έπραξε μέσω μιας διαφήμισης.

Το σούπερ μάρκετ ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία στην οποία ένας χαρούμενος μπαμπάς έχει στην αγκαλιά του την κορούλα του η οποία τον φιλά τρυφερά. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς στη φωτογραφία απεικονίζεται να φοράει κοκαλάκια στα μαλλιά και να είναι μακιγιαρισμένος καθώς λίγη ώρα πριν, είχε αφεθεί στα χέρια της κόρης του η οποία τον έκανε ότι ήθελε.

«Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά» έγραψε η συνοδευτική λεζάντα.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε τον θυμό του Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος μέσω ενός οργισμένου μηνύματος το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ζήτησε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη διαφήμιση αλλιώς θα σταματήσει να ψωνίζει από την συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η άποψη αυτή του Βασίλη Τσιάρτα προκάλεσε κύμα σχολίων στα social media.

Τώρα όμως ήρθε ακόμα μια απάντηση, αυτή τη φορά από τον πατέρα του Στέφανου Δημουλά, κ. Νεοπτόλεμο Δημουλά.

Ο πατέρας του χορευτή, στην απάντηση του, η οποία συνυπογράφεται και από τη μητέρα του και αναδημοσιεύτηκε και στο προφίλ του Στέφανου Δημουλά, τονίζει πως είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς, χαρακτηρίζει τον Βασίλη Τσιάρτα «ανεπίδεκτο μαθήσεως» και τον διαβεβαιώνει πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία.

Η απάντηση του Νεοπτόλεμου Δημουλά

Με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019. Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.

ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ’εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ

ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.

ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία.

Η δική μου ανωμαλία συνίσταται στο ότι λατρεύω και τους δυο γιους μου έτσι όπως ακριβώς είναι και είμαι βέβαιος πως κι εκείνοι αισθάνονται το ίδιο για εμένα.




Πηγή