Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Περιπέτεια για ζευγάρι Βρετανών στη Ρόδο: Νοίκιασαν σκάφος και έσπασε το κλειδί στη μίζα [βίντεο]

Αξέχαστες θα μείνουν οι διακοπές στη Ρόδο σε ένα ζευγάρι Βρετανών καθώς ξέμειναν μέσα στη θάλασσα, όταν έσπασε το κλειδί στη μίζα του σκάφους που νοίκιασαν.

Η Λία Γουόρθινγκτον και ο σύντροφός της Φρανκ Κουόφι από το Λονδίνο, νοίκιασαν ένα ταχύπλοο ενώ έκαναν διακοπές σε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρόδο. Το ταξίδι όμως πήρε δραματική τροπή όταν ο Φρανκ πήγε να γυρίσει το κλειδί στη μίζα και αυτό έσπασε στα δύο. Η Γουόρθινγκτον κατέγραψε όλη τη δοκιμασία στο TikTok και το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 410.000 θεατές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βρετανίδα τουρίστρια Λία Γουόρθινγκτον
Η Βρετανίδα τουρίστρια Λία Γουόρθινγκτον

Η περιπέτεια των Βρετανών στη Ρόδο

Την στιγμή που ο Κουόφι συνειδητοποίησε ότι το κλειδί είχε σπάσει στη μίζα, το ζευγάρι δήλωσε πως «δεν είχε ιδέα τι να κάνει» καθώς βρισκόταν μακριά από την παραλία χωρίς επαφή έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, βρίσκονται στη μέση του πουθενά με τον ήλιο να δύει.

Ο Κουόφι προσπάθησε να γυρίσει το κομμάτι του κλειδιού που είχε κολλήσει, αλλά δεν κατάφερε να βάλει μπρος τη μηχανή. Όπως δήλωσε η Βρετανίδα στο Deadline News, τότε άρχισαν να πανικοβάλλονται. «Κουνιόμασταν λίγο περισσότερο και το σκάφος έπλεε μακριά επειδή δεν είχαμε κατεβάσει την άγκυρα» είπε προσθέτοντας: «Α, και συν τοις άλλοις, ο φίλος μου δεν ξέρει κολύμπι, οπότε είχε αγχωθεί». Η Γουόρθινγκτον τόνισε πως δεν περνούσαν άλλες βάρκες κοντά τους και πως βρίσκονταν μακριά από την ακτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι άνθρωποι που μας νοίκιασαν το σκάφος έπρεπε να μας δώσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους ώστε σε περίπτωση ανάγκης να στείλουν ένα σκάφος διάσωσης ή κάποιον να έρθει να μας σώσει, αλλά πρέπει να βιάζονταν και ξέχασαν να μας δώσουν τον αριθμό πριν φύγουμε» πρόσθεσε η Βρετανίδα τουρίστρια.

Ευτυχώς, με λίγη επιμονή, ο Φρανκ κατάφερε να γυρίσει το μικροσκοπικό κομμάτι του κλειδιού που ήταν ακόμα στη μίζα και επέστρεψαν στην παραλία της Ρόδου. Όπως είπε πάντως, το ζευγάρι, ευτυχώς η εταιρεία ενοικίασης σκαφών δεν τους χρέωσε για το σπάσιμο του κλειδιού.


Πηγή