Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκνευρίστηκε και κατέβασε την κάμερα όταν της ζητήθηκε να κάνει δήλωση

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» που την περίμενε για μια δήλωση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τα όσα είπε για εκείνον.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε πει: «Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε: «Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή».

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε διευκρίνιση και ξεκαθάρισε ότι σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου.

Γιατί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους

Ωστόσο μετά την αποκάλυψη ότι επρόκειτο ο κ. Φιλιππίδης να καταθέσει αγωγή εναντίον της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η δημοσιογράφος την εκπομπής «Super Κατερίνα» την προσέγγισε για μία δήλωση και η ηθοποιός εκνευρίστηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκνευρίστηκε κυρίως με τον οπερατέρ και του κατέβασε την κάμερα. Ήμασταν ακριβώς έξω από το θέατρο και φώναζε λέγοντας “δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό”», εξήγησε στην Κατερίνα Καινούργιου η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου.

«Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. Έχει συνεργαστεί και με τον Θέμη Μάλλη και μας γνωρίζει όλους προσωπικά. Πας σε έναν τεχνικό και σε μία κοπέλα που κάνει τη δουλειά της και κατεβάζεις με το χέρι την κάμερα; Αυτά δεν τα έχω ξαναδεί πουθενά. Έχουμε δει να αντιδρούν και το σεβόμαστε», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με το πάνελ της εκπομπής να προσπαθεί να δικαιολογήσει την κίνηση της ηθοποιού αποδίδοντάς την στην πίεση που μπορεί να είχε τις τελευταίες ημέρες.


Πηγή