Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Όσοι έχετε κολλημένο κεφάλι, ξεκολλήστε το

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κορινθίου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό Down Town, μια φωτογράφηση που προκάλεσε και πικρόχολα σχόλια στα social media για το κατά πόσο «πειραγμένες» ήταν οι φωτογραφίες.

Με ένα βίντεο που ανάρτησε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απαντά στα σχόλια αυτά.

«Αυτό που παθαίνετε μία τρέλα με το photoshop πρέπει να το κουβεντιάσουμε λιγάκι! Γιατί την παθαίνετε που την παθαίνετε την τρέλα, γιατί αφήνετε πικρόχολα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε;

Έχουμε πει ίσα με ένα εκατομμύριο φορές, ότι τα περιοδικά κάνουν photoshop στις φωτογραφίες και αυτό για να φαίνεται το δέρμα λείο, να φύγουν κάποια σπυράκια, αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα να στην ισιώσουν. Κανείς δεν θέλει να δει κυτταρίτιδα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, σωστά; Σωστά!

Παρόλα αυτά, στις συγκεκριμένες τρεις γυναίκες που βλέπετε στο εξώφυλλο του Down Town, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου ατέλειες και το ξέρετε πολύ καλά. Όσοι έχετε λοιπόν κολλημένο κεφάλι, ξεκολλήστε το γιατί έτσι γίνεται στα περιοδικά. Το ρετούς θα υπάρχει. Δεν έχουν γίνει ακραίες αλλαγές για να είστε πικρόχολοι.

Τώρα θα μου πεις γιατί κάνω αυτό το story και ασχολούμαι… Ασχολούμαι γιατί πραγματικά δεν γουστάρω να λέτε βλακείες αυτοί που λέτε βλακείες. Για του λόγου το αληθές και για να μην μακρυγορούμε γιατί βαριέμαι, έχω και δουλειές να κάνω, έχουμε ανεβάσει κάποια stories που μπορείτε να δείτε backstage από τη φωτογράφιση», τόνισε.

localStorage.clear();


Πηγή