Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

«Πιστεύουμε η Κέιτ Μίντλετον έκανε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο παχέος εντέρου» -Τι υποστηρίζει βασιλικός ειδικός

Ο βασιλικός δημοσιογράφος Marc Roche ειδικός στη βρετανική βασιλική οικογένεια και στους Γουίνδσορ ισχυρίστηκε, μιλώντας στο γαλλικό Gala ότι η Κέιτ Μίντλετον έκανε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέως εντέρου.

Ο Roche επικαλείται στο Gala.fr πληροφορίες και λέει: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κέιτ Μίντλετον, η μεγάλη περιπέτειά της με τον καρκίνο

Το παλάτι είχε ανακοινώσει στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, δίνοντας μια μεγάλη νοσηλεία και έναν μεγάλο χρόνο ανάρρωσης, δείχνοντας έτσι ότι επρόκειτο για ένα πολύ βαρύ χειρουργείο. Η ίδια η Κέιτ Μίντλετον την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. Δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες και δεν αναμένεται το παλάτι να προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση για την υγεία της. Αλλωστε εξηγώντας ότι ήταν για την ίδια και την οικογένεία της ένα τεράστιο σοκ η διάγνωση του καρκίνου, ζήτησε από εδώ και πέρα χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη θεραπεία της.

Εκτός ενός εξαιρετικά στενού κύκλου στην οικογένειά της και την ιατρική της ομάδα κανείς άλλος δεν θεωρείται ότι γνωρίζει την διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον και από τι ακριβώς πάσχει.

Ο Roche δεν σταμάτησε στα ιατρικά της Κέιτ Μίντλετον αλλά σχολίασε όλο αυτό το τρελό δίμηνο, λέγοντας ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος αρχικά να αποκλείσουν με δημόσια δήλωση τον καρκίνο, ένα λάθος που οφείλεται στους νεαρούς που στελεχώνουν το γραφείο επικοινωνίας του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Σε οτι αφορά στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της την περασμένη Παρασκευή ο Roche υποστήριξε ότι υπήρχε λόγος που την είδαμε μόνη σε ένα παγκάκι στο Γουίνδσορ, εξαιρετικά απλά ντυμένη και σχεδόν χωρίς βάψιμο. Ηθελε να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και «να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στο λαό και ειδικότερα να μιλήσει στη νέα γενιά, στα οποία η βασιλική οικογένεια δεν έχει πολύ πέραση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος δεν βλέπει κανέναν παραλληλισμό ανάμεσα στην Νταϊάνα και την Κέιτ Μίντλετον παρά μόνο ότι εκείνη ήταν «Η πριγκίπισσα του Λαού» και η Μίντλετον «Η πριγκίπισσα της Καρδιάς». Σε ότι αφορά στην επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα αυτό βλέπει να γίνεται περίπου το καλοκαίρι, είτε στις μεγάλες εκδηλώσεις του παλατιού, είτε στις ιπποδρομίες του Ασκοτ.


Πηγή