Δευτέρα , 20 Μάιος 2024

Πληθωρισμός; Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα στα Public με την πρωτοποριακή υπηρεσία «Τα πάντα Άτοκα»

Αλήθεια, υπάρχει αντίδοτο στην ακρίβεια; Κι όμως υπάρχει! Τα Public ανατρέπουν τα δεδομένα, κάνουν τη ζωή μας τόσο άνετη και την καθημερινότητά μας τόσο ευέλικτη.

Πώς; Μέσω της νέας υπηρεσίας «Τα πάντα Άτοκα» προσφέρουν χωρίς κάρτα και τόκους όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας. Μαγικό! Δεν συμφωνείτε; Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία των Public επιβάλλει έξυπνες λύσεις για όλα τα νοικοκυριά, ενώ οι ξεκάθαρες δεσμεύσεις της αγαπημένης αλυσίδας κάνουν τις μικρές απολαύσεις τόσο προσιτές. Το μυστικό κρύβεται στους τρόπους πληρωμής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τις επιπτώσεις από τον πληθωρισμό αλλάζοντας τον τρόπο που επιλέγουμε και αγοράζουμε προϊόντα. Το να αποκτήσει μία οικογένεια ή ένα νέο ζευγάρι μία οικιακή συσκευή δεν είναι πολυτέλεια. Μπαίνουμε δυναμικά στη μάχη κατά του πληθωρισμού, απορροφώντας τους τόκους και προσφέρουμε όλα τα προϊόντα Άτοκα χωρίς κάρτα. Με το πρόγραμμα “Άτοκα”, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με άνεση και ευελιξία. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους καταναλωτές, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες» δήλωσε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος Public Group.

Ας το δούμε χειροπιαστά…

Τα Public ποτέ δεν μένουν στα λόγια. Κάνουν το όραμα πράξη και δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες και μοναδικές ευκαιρίες για όλους. Ας δούμε απλά τα οφέλη της νέας υπηρεσίας «Τα πάντα Άτοκα». Για παράδειγμα, αν ένα ψυγείο ή τηλεόραση 65’’ κοστίζει 600€ και ένας πελάτης επιλέξει την υπηρεσία με 24 δόσεις εξοικονομεί 100€ ενώ με επιλογή 36 δόσεων η εξοικονόμηση αγγίζει τα 150€.

Τα Public δίνουν χαρά! Κι εμείς κερδίζουμε πολλαπλά. Από smartphones, laptops και τηλεοράσεις μέχρι μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, καθώς και είδη ψυχαγωγίας. Επωφελούμαστε από τις άτοκες δόσεις σε φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα «Public + home» αλλά και στο public.gr.

Σκέφτεστε
κάτι καλύτερο; Public
γιατί συμφέρει!


Πηγή