Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ποια είναι η μελαχρινή που έχει ξελογιάσει τον πρίγκιπα Χάρι

Τα προσωπικά του πρίγκιπα Χάρι πάντα αποτελούν αγαπημένο αντικείμενο για τα ΜΜΕ της χώρας. Τώρα ο 32χρονος λέγεται ότι έχει ξελογιαστεί με μία αμερικανίδα ηθοποιό. Πρόκειται για την 35χρονη Μέγκαν Μαρκλ.

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα, την οποία επικαλείται η Express αναφέρει ότι η σχέση είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη, αλλά ήδη η ηθοποιός έχει πάρει τα μυαλά του 32χρονου που ενσαρκώνει την Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά «Suits». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους περνάνε καλά μαζί αλλά ο εκείνος θέλει να προστατεύσει τη σχέση από τα «αδιάκριτα» μάτια.

Οι δυο τους λέγεται ότι γνωρίστηκαν στο Τορόντο τον περασμένο Μάιο, όπου η Μαρκλ βρισκόταν για τα γυρίσματα και εκείνος πήγε για να προωθήσει την αθλητική διοργάνωση Invictus Games.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τότε εκείνη ταξίδεψε αρκετές φορές στο Λονδίνο για να τον επισκεφθεί. Μάλιστα, κατά τη διαμονή της εκεί- πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον και γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

m3

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν. Το 2011 παντρεύτηκε με τον κινηματογραφικό παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον στην Τζαμάικα, αλλά τρία χρόνια αργότερα χώρισαν. Πέρα από την υποκριτική, με την οποία ήρθε σε επαφή από μικρή, στο πλατό της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά» στην οποία ο πατέρας της ήταν διευθυντής φωτογραφίας, η Μαρκλ έχει και έντονη ακτιβιστική και φιλανθρωπική δράση, κάτι το οποίο έχουν κοινό με τον πρίγκιπα Χάρι.

m4

Μάλιστα έχει ταξιδέψει στη Ρουάντα, ενώ εμπλέκεται και στο πρόγραμμα του ΟΗΕ για τις γυναίκες, μαζί με την Αντζελίνα Τζολί και την Έμμα Γουότσον.

m5 m6

 


Πηγή