Παρασκευή , 17 Μάιος 2024

Ποια είναι η Νατάσα Άρτσερ, η βοηθός της Κέιτ Μίντλετον που τη συνόδευσε κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο

Συνεργάζεται στενά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας για πάνω από μια δεκαετία – και προχτές, η Natasha Archer εθεάθη να φεύγει από το νοσοκομείο όπου η Κέιτ Μίντλετον πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Η προσωπική βοηθός και στυλίστρια της πριγκίπισσας ήταν μία από τους λίγους έμπιστους που επισκέφθηκαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην κλινική του Λονδίνου στο Mayfair.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η 42χρονη Μίντλετον, επέστρεψε στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Μητέρα δύο παιδιών, η Natasha – η οποία είναι παντρεμένη με τον βασιλικό φωτογράφο Chris Jackson – ήταν στο πλευρό της Κέιτ σε μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής της την τελευταία δεκαετία, από τις γεννήσεις των παιδιών της μέχρι περιοδείες στο εξωτερικό.

Παρά την υψηλού προφίλ δουλειά της, η 36χρονη στιλίστρια, έχει καταφέρει να μείνει ως επί το πλείστον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – αλλά εξακολουθεί να φαίνεται να υποστηρίζει ακλόνητα την πριγκίπισσα.

Δείτε στο Bovary.gr πώς η Natasha έγινε στυλίστρια της Κέιτ Μίντλετον


Πηγή