Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ποια είναι η πρωταγώνιστρια στο νέο βίντεο κλιπ του Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης έχει καταφέρει και μετά θάνατον να παραμένει ζωντανός στην ελληνική μουσική. Αυτό φαίνεται και από το νέο του τραγούδι με τίτλο «Άλλη μία ευκαιρία» που κυκλοφόρησε την περασμένη Τετάρτη κι ως το απόγευμα του Σαββάτου είχε ξεπεράσει το ενάμιση εκατομμύριο προβολές στο διαδίκτυο.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ πρωταγωνίστρια είναι μια νεαρή, εντυπωσιακή, κοπέλα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ζαχάρω και τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Αθήνα σπουδάζοντας αισθητικός. Ο λόγος για την 21χρονη Ιωάννα Καριώρη η παρουσία της οποίας στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ – φόρο τιμής στον Παντελή Παντελίδη, είναι επιβλητική.

Ας δούμε τι λέει η ίδια για την γνωριμία της με τον Παντελίδη, τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ αλλά και την Ζαχάρω

Είχες γνωρίσει προσωπικά τον Παντελή Παντελίδη ή τον ήξερες μέσω των τραγουδιών του;

Τον είχα γνωρίσει μέσω κοινής παρέας και μπορώ να πω πως ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Πολύ καλός χαρακτήρας και ταυτόχρονα πολύ θετικός αλλά και αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας… ήταν ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός! Δυστυχώς «έφυγε» όντας πάρα πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου που δεν μπορεί να τον ξεχάσει…

Στα 21 σου συμμετέχεις σε ένα video clip ενός λαοφιλούς τραγουδιστή που έφυγε άδικα από τη ζωή… η συγκεκριμένη κίνηση θα έλεγες ότι αποτελεί ένα φόρο τιμής στο πρόσωπο του;

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα… χαρμολύπη! Καταφέραμε όλη η ομάδα να δημιουργήσουμε μια όμορφη εικόνα για τον Παντελή κι από την άλλη υπήρχε η σκέψη για τον άδικο χαμό του που προκαλούσε θλίψη.

Το video clip του «Άλλη Μια Ευκαιρία» ξεπέρασε το ενάμιση εκατομμύριο views στο Youtube… πως νιώθεις γι` αυτό;

Γενικότερα όλη η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ για να παραχθεί αυτό το βίντεο κλιπ κι αυτό έχει κάποια σημασία. Απλά ο Παντελής ήταν ένας άνθρωπος που από μόνος του είχε καταφέρει τα πάντα οπότε είναι απολύτως λογικό να έχει τόσο μεγάλη απήχηση… ένας συνδυασμός αυτών των δυο.

Σε ποια περιοχή γυρίστηκε;
Τα γυρίσματα έγιναν στην Αγόριανη Παρνασσού, σε ένα σαλέ της περιοχής.

Πόσος χρόνος απαιτήθηκε για το γύρισμα;

Περίπου τέσσερεις ημέρες… χρειάζονταν πλάνα από όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και το βράδυ κι αυτό ήταν ο βασικός λόγος που μείναμε όλο αυτό το διάστημα.

Περνά από το νου σου το ενδεχόμενο να ασχοληθείς με το χώρο του θεάματος ή προέχουν οι σπουδές σου;

Σαφέστατα αυτό που προέχει είναι οι σπουδές μου… δεν τίθεται θέμα γι` αυτό! Γενικότερα θα έλεγα πως θα μου άρεσε στο μέλλον να ασχοληθώ με το χώρο της δημοσιογραφίας μιας και είναι κάτι που μου αρέσει. Θα ήθελα να τα συνδυάσω και τα δυο… κάτι τέτοιο θα ήταν τέλειο.

Γεννήθηκες και μεγάλωσες στη Ζαχάρω, πλέον ζεις στην Αθήνα… ποιες είναι οι αναμνήσεις σου;

Από τη Ζαχάρω έφυγα πριν περίπου τρία χρόνια και δεν ξεχνώ τις στιγμές με την οικογένεια μου, τους φίλους μου και γενικότερα όλες αυτές τις όμορφες, κυρίως, αναμνήσεις που «κουβαλά» κανείς μαζί του από την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Τα καλοκαίρια στη Ζαχάρω παραμένουν αξέχαστα… και φυσικά κατεβαίνω με την πρώτη ευκαιρία!

Περισσότερα νέα για την Ηλεία στο patrisnews.com


Πηγή