Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Ποια είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη που έχουν αποκτήσει μαζί παιδί -«Δικηγόρος…»

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Πάνος Ιωαννίδης, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων για πρώτη φορά για τη σύντροφό του και τον εννέα μηνών γιο τους.

«Είναι δικηγόρος, σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά. Της φτάνει να είναι καλομαγειρεμένο το φαγητό. Δεν πίνει κρασί, δεν τρελαίνεται για υψηλή εστίαση, να είναι κάτι καλομαγειρεμένο και φρέσκο. Τώρα προσπαθώ να της μάθω να μαγειρέψει λίγο, κάτι έχει ξεκινήσει και γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά είναι πολύ δύσκολη μαθήτρια»!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου».

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πως φέτος αγόρασε ένα σπίτι στο Πήλιο και πως όνειρό του είναι να μείνει εκεί κάποια στιγμή με την οικογένειά του. «Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Οταν ο Πάνος Ιωαννίδης μαγείρεψε για τον πρίγκιπα του Μονακό

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το ξεκίνημά του ως σεφ και αναφέρθηκε στη φορά που είχε μαγειρέψει για τον πρίγκιπα του Μονακό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα όταν η γιαγιά κοιμόταν ήταν μυδοπίλαφο. Η μαγειρική ήταν πάντα μια δύσκολη δουλειά. Κάποτε οι μάγειρες κολλούσαν βαρέα και ανθυγιεινά, ήταν σαν οικοδομή.

Πάντως το 1990 δεν ήταν καθόλου της μόδας να είσαι μάγειρας. Είναι μύθος ότι είμαι μετρ στα ζυμαρικά, απλά έζησα πολλά χρόνια στην Ιταλία, έμαθα την κουλτούρα τους.Η υψηλή γαστρονομία έχει να κάνει με το να σου δώσει έναν εσωτερικό οργασμό, την εμπειρία του umami», ανέφερε.

Όταν μαγειρεύεις για ανθρώπους που μπορούν να φάνε από τους καλύτερους στα καλύτερα σίγουρα οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Αυτό που θυμάμαι ήταν με τον πρίγκιπα του Μονακό που είχα μαγειρέψει πριβέ για αυτόν, όταν τον ρώτησα ποιος ήταν σεφ στο Παλάτι, ήταν ο Αλέν Ντουκάς και πρότεινα να κάνω ελληνική κουζίνα. Οπότε έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα στις ελληνικές γεύσεις».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή