Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ποια είναι προξενήτρα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του βρετανικού τύπου με τις εφημερίδες να προσπαθούν σήμερα να μαντέψουν ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την γνωριμία τους.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στη διάρκεια ενός ραντεβού στα τυφλά πέρυσι στο Λονδίνο. Σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, το ζευγάρι αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα «της κοινής φίλης» που τους έφερε κοντά.

Στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η εφημερίδα «The Times» ανέφερε ότι πρόκειται για τη σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνου, που γεννήθηκε στο Μπαχρέιν και μεγάλωσε στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εν διαστάσει σύζυγός της Αλεξάντερ Τζιλκς φοίτησε στο Ήτον όπως και ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, ενώ η Νόνου είναι και στενή φίλη της Μαρκλ, με την οποία πήγε διακοπές το καλοκαίρι του 2016.

AP_919258550918

Ωστόσο η Daily Telegraph φαίνεται να έχει μια άλλη εκδοχή και σύμφωνα με αυτή η Βάιολετ φον Βέστενχολτς, φίλη του πρίγκιπα Χάρι από παλιά, είναι αυτή που τους έφερε κοντά.

Η Βέστενχολτς είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Ralph Lauren και συνδιοργάνωσε πέρυσι τον Ιούνιο στο Λονδίνο μια ημέρα για την προώθηση της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αμερικανίδα ηθοποιός. Το επόμενο μήνα ο Χάρι και η Μαρκλ άρχισαν να βγαίνουν.

«Μάλλον θα αφήσω τους άλλους να πουν (ποια είναι η προξενήτρα)», δήλωσε στην Telegraph η Βέστενχολτς. «Είναι μια φοβερή ιστορία αγάπης και είμαι βέβαιη ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί», πρόσθεσε.

localStorage.clear();


Πηγή