Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ποιο είναι το αγόρι που ερωτεύτηκε η κόρη του Μπάρακ Ομπάμα

Θα μπορούσε να ήταν και σενάριο νεανικής χολιγουντιανής ταινίας: η κόρη του πρώην Προέδρου της Αμερικής ερωτεύεται τον δημοφιλή συμφοιτητή της και αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστημίου.

Μόνο, που το αγόρι της Μάλια Ομπάμα, Ρόρι Φαργκουχάρσον παίζει στην ομάδα ράγκμπι του Χάρβαρντ και είναι Βρετανός φοιτητής. Πάντα από καλή οικογένεια και όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι είναι και καλό παιδί.

Κατά τα άλλα, η Μάλια ζει έναν κινηματογραφικό έρωτα με το αγόρι της, αδιαφορώντας για τους προβολείς, που εξακολουθούν να είναι στραμμένοι πάνω της. Και ας μην είναι, πια, η «Πρώτη κόρη» της Αμερικής. Το περασμένο Φθινόπωρο, η 19χρονη Ομπάμα γνώρισε τον Ρόρι και ο έρωτας τους, λέγεται ότι ήταν κεραυνοβόλος.

Οι πρώτες εμφανίσεις τους ως ζευγάρι έγιναν λίγους μήνες αργότερα, ενώ η οικογένειά της έχει γνωρίσει το σύντροφό της.

Και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες, το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε με τη μαμά Μισέλ Ομπάμα στη συναυλία της Μπιγιονσέ, στο Παρίσι, τότε σίγουρα συμπαθεί το νεαρό φοιτητή που «έκλεψε» την καρδιά της κόρης τους.

Ποιος είναι, όμως, ο Ρόρι Φαργκουχάρσον; Δείτε παρακάτω, όσα αποκαλύπτει για εκείνον, το Business Insider.

  • Είναι 19 χρόνων, όπως και η Μάλια και σπουδάζει Νομική (Όπως και οι Ομπάμα, αν λέει κάτι αυτό)
  • Πήγε στο Rugby School, ένα ιδιωτικό σχολείο στη Μ. Βρετανία, όπου τα ετήσια δίδακτρα είναι 35 χιλιάδες λίρες Αγγλίας.
  • Στο σχολείο έπαιζε ράγκμπι και γκολφ και ήταν συνιδρυτής ενός σχολικού κλαμπ.
  • Στο σχολείο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής.
  • Αν και δημοφιλής, σε μία επιστολή στον 16χρονο εαυτό του, που εκδόθηκε στη σχολική εφημερίδα, είχε καυτηριάσει όσους προσπαθούσαν να δείχνουν ότι είναι κάποιοι. Βέβαια, επειδή η επιστολή απευθυνόταν σε εκείνον, ήταν σε πρώτο πρόσωπο. «Προσπαθείς να αποδείξεις στους άλλους ότι είσαι κάποιος, ενώ στην πραγματικότητα είσαι ένας αποτυχημένος». Ή μήπως ήταν μία δημόσια αυτοκριτική; Ποιος ξέρει.
  • Είναι δημοκρατικός (ευτυχώς για τον Ομπάμα) και συχνά μιλά για τις αξίες και τις αρχές της δημοκρατίας.
  • Ο πατέρας του, Τσαρλς Φαργκουχάρσον είναι διευθύνων σύμβουλος της Insight Investment Management Limited, με έδρα το Λονδίνο. Η μητέρα του, Κάθριν Φαργκουχάρσον είναι λογίστρια.
  • Η οικογένεια Φαργκουχάρσον ζει σε ένα σπίτι έξι υπνοδωματίων στο Woodbridge. Η αξία του υπολογίζεται στις 1,6 εκατ. λίρες.
  • Έχει διαγράψει το λογαριασμό του στο Twitter. Όμως, σε ένα tweet του είχε γράψει, σύμφωνα με την Telegraph, ότι ο λαϊκισμός του Τραμπ δεν θα κρατούσε περισσότερο από έναν χρόνο. (Κι άλλος ένας πόντος για να τον συμπαθήσει ο Ομπάμα).

localStorage.clear();


Πηγή