Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ποιο είναι το πρωινό που τρώει η Κέιτ Μίντλετον κάθε μέρα

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να τρώει το ίδιο πράγμα για πρωινό κάθε πρωί και το υγιεινό πρωινό της επιλογής περιέχει δύο λαχανικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η πριγκίπισσα της Ουαλίας κάνει μια διατροφή που βασίζεται σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Το πρωινό της Κέιτ Μίντλετον

Οι ειδικοί σε θέματα μαλλιών της Longevita υποστήριξαν ότι η 40χρονη ξεκινάει τη μέρα της με βρώμη, η οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, και ακολουθεί ένα ρόφημα πρωινού που αποτελείται από τροφές με υψηλή διατροφική πυκνότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ρόφημα περιέχει λάχανο, σπανάκι και σπιρουλίνα, τα οποία λέγεται ότι είναι τα αγαπημένα της, χάρη στην πρωτεΐνη και στις βιταμίνες που περιλαμβάνονται φυσικά στα συστατικά. Κάποια πρωινά έχει γραφτεί ότι επιλέγει να συνοδεύσει το ρόφημά της ένα μπολ κουάκερ που βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.

Τα αγαπημένα φαγητά της Κέιτ Μίντλετον

Για άλλα γεύματα, η Κέιτ Μίντλετον λέγεται ότι επιλέγει πιάτα όπως σαλάτα καρπούζι με φέτα, αβοκάντο και αγγούρι. Συχνά, η Κέιτ απολαμβάνει επίσης να τσιμπολογάει goji berries, ωμά φρούτα και λαχανικά ανάμεσα στα γεύματα, τα οποία είναι γεμάτα φρέσκα και θρεπτικά.

Οι φακές με κάρυ είναι επίσης ένα σταθερά αγαπημένο δείπνο της Κέιτ Μίντλετον. Αλλο αγαπημένο της φαγητό το κεμπάπ… λαχανικών.


Πηγή