Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Τζον Λένον… αυνανίστηκαν παρέα επικαλούμενοι την Μπριζίτ Μπαρντό

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε πρόσφατα ότι με τον φίλο του Τζον Λένον απόλαυσαν κάποτε κοινό αυνανισμό, όταν η κουβέντα έφερε στο στόμα τους το μεγάλο sex symbol της εποχής, Μπριζίτ Μπαρντό.

Σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «GQ», ο ζωντανός θρύλος της μουσικής εξομολογήθηκε πως αυτός και ο κλειστός κύκλος των φίλων τους μαζεύτηκαν κάποια στιγμή στο σπίτι του Λένον και αυτοϊκανοποιήθηκαν ομαδικά.

«Αντί να πίνουμε απλώς ποτά και να παρτάρουμε», δήλωσε ο 76χρονος, «δεν θυμάμαι καν αν μείναμε εκεί το βράδυ, καθόμασταν όλοι λοιπόν σε αυτές τις καρέκλες και τα φώτα έσβησαν και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, κι έτσι το κάναμε όλοι».

Κατόπιν θυμήθηκε πως ενθάρρυνε ο ένας τον άλλο φωνάζοντας ονόματα γνωστών γυναικών για να παραμένουν σε διέγερση: «Φωνάζαμε ‘‘Μπριζίτ Μπαρντό’’! Ζήτω! Και μετά ο καθένας φώναζε κι άλλο όνομα».

Το κέφι χάλασε ο Τζον Λένον όμως, όταν το όνομα που του ήρθε να φωνάξει ήταν του Γουίνστον Τσόρτσιλ! «Ήταν μια άκακη πλάκα. Δεν ενόχλησε κανέναν. Ούτε την Μπριζίτ Μπαρντό», καταλήγει ο ΜακΚάρτνεϊ…

localStorage.clear();


Πηγή