Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πορνοστάρ κατηγορούν συνάδελφό τους ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά: «Ήταν σαν ταινία τρόμου»

Σκάνδαλο ξέσπασε στον χώρο του πορνό, καθώς 10 τουλάχιστον πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση από τον διάσημο πορνοστάρ, Ράιαν Μάντισον

Σύμφωνα με την Daily Mail οι πορνοστάρ κατηγορούν τον Μάντισον ότι τις υπέβαλε σε σκληρές σκηνές σεξ, χωρίς να έχουν τη συναίνεσή τους.

Μάλιστα στην καταγγελία οι πορνοστάρ αναφέρουν ότι η σύζυγο του Μάντισον, Κέλι, ήταν το «δόλωμα».

Η Κίνσλεϊ Κάρτερ περιέγραψε ως «ταινία τρόμου» τα όσα έζησε σε ηλικία 21 ετών: «Συνήθως υπάρχει κάποιο είδος επικοινωνίας πριν, αλλά δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Ο κύριος λόγος που μιλώ τώρα είναι επειδή δεν είχα καμία προειδοποίηση και θέλω να προειδοποιήσω άλλα κορίτσια για αυτόν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Onlyfans.com/kinsleykarter is only 4.99 a month

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kinsley ‘KK’ Karter (@kinsleykarter) στις

Η Άναμπε Ρειντ ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που κατηγόρησαν δημοσίως τη Madison, δημοσιεύοντας tweet στις 5 Ιουνίου: «μην παρακολουθήσετε τις σκηνές πορνό μου. Αυτός ο άνθρωπος παραβίασε τα όριά μου».

Aπό την πλευρά της η Λέρι Λόξ, μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση στα 19 της λέγοντας: «Είναι γνωστός ως ο βιαστής της βιομηχανίας»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Lashes so big I can’t see my haterz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lexi Lore #BLM (@thelexilore) στις

Μια άλλη κοπέλα, η Τζέιν Γουάιλντ, ήταν επίσης 19 ετών όταν λέει ότι δέχτηκε επίθεση και αναφέρθηκε στο ρόλο που είχε η σύζυγος του Μάντισον: «Είναι μια παράξενη δυναμική όταν ένας άντρας προσπαθεί να βλάψει τις γυναίκες και χρησιμοποιεί τη γυναίκα του για να τον κάνει να φαίνεται πιο αξιόπιστο»

Η Μόνικα Σέιτζ ανέφερε πως ο Μάντισον παραβίασε κάθε συμφωνία που είχαν κάνει και προχώρησε με τη βία σε πρωκτικό σεξ. «Του είπα να πάει χαλαρά για να ζεσταθούμε και αυτός το έκανε απίστευτα βίαια», είπε.

Μάλιστα όταν η ίδια του ζήτησε να διακόψουν εκείνος συνέχισε για 45 λεπτά.

Πάντως το ζευγάρι Μάντισον δεν θέλησε να σχολιάσει τις καταγγελίες στη βρετανική ιστοσελίδα.




Πηγή