Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πορνοστάρ παντρεύεται βαθύπλουτο, το μετανιώνει και επιστρέφει δυναμικά στην πορνογραφία

Μόλις πέρυσι τον Οκτώβριο, η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Kejsarin Chaichalermphol, γνωστή κυρίως με το καλλιτεχνικό της όνομα «Nong Nat», ανακοίνωνε περιχαρής πως ήταν η εδώ και λίγα χρόνια μεταστροφή της στον βουδισμό που την ώθησε να παντρευτεί τον ηλικιωμένο Αμερικανό Harold Jennings Nesland Jr.

Την ώρα που οι κακές γλώσσες έψαχναν να βρουν τι ήταν αυτό που την είχε ρίξει στην αγκαλιά του ζάπλουτου αρχιτέκτονα, εκείνη απολάμβανε τη νέα της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γαμήλια ευτυχία κράτησε ωστόσο μόλις πέντε χρόνια, όταν η Kejsarin αποφάσισε πως της έλειπε πολύ η Nong Nat, κι έτσι ανακοίνωσε όχι μόνο το διαζύγιό της από τον αντρούλη της, αλλά και την άμεση επιστροφή της στο επάγγελμα που την είχε κάνει γνωστή παγκοσμίως. Όχι βέβαια προτού περάσει για άλλη μια φορά από το κρεβάτι του πλαστικού και κάνει δώρο στον εαυτό της ένα νέο ζευγάρι στήθη.

Η σταρ του ερωτικού κινηματογράφου αποκάλυψε μάλιστα πως μεταστράφηκε σταδιακά στον βουδισμό, εγκαταλείποντας τη χριστιανική της πίστη για χάρη μιας θρησκείας που τη μάγεψε με το καλό που καλεί τους πιστούς της να κάνουν.

ppsooinnsnsterar2

Για τον πρώην σύζυγό της μόνο καλά λόγια έχει να λέει: «Εκτός από το να παίρνω καλό από τον σύζυγό μου μέσω των μηνιαίων εμβασμάτων του, μου δίνει επίσης συνεχώς και έξτρα λεφτά. Όσα κι αν αποσύρει από την τράπεζα, τα μοιράζεται μαζί μου 50-50». Και όπως τονίζει με νόημα: «Οι προσευχές και ο διαλογισμός σού φέρνουν έναν καλό σύζυγο».

ppsooinnsnsterar3

Ο γάμος της υπέφερε -όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές της- στην κρεβατοκάμαρα, καθώς εκείνη φοβόταν μήπως πάθαινε κάτι ο Harold μέσα στην ερωτική έξαψη της στιγμής. Η πλήρης αποχή από το σεξ που επέβαλλε εκείνη στη σχέση τους έγινε κάποια στιγμή πρόβλημα για την ίδια, γι’ αυτό και του ζήτησε τελικά να χωρίσουν. Παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν ήθελε το διαζύγιο!

ppsooinnsnsterar4

Η ίδια αναμένεται τώρα να κάνει το μεγάλο come back στην πορνογραφία, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της μέσα από σύντομα σκανδαλιστικά βιντεάκια που κυκλοφορεί κάθε τόσο…


Πηγή