Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Θα μου ήταν εύκολο να κάνω ένα παιδί γιατί μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bi

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Θα μου ήταν εύκολο να κάνω ένα παιδί γιατί μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bi

«Δεν ήμουν ποτέ σκληρός και άγριος για να με γλυκάνει ο Covid-19 απλά είμαι πολύ ειλικρινής» τόνισε στην αρχή της συνέντευξης του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ και για άλλη μια φορά ήταν καυστικός και χειμαρρώδης.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να δώσει συναυλία πάνω σε καρότσα φορτηγού είπε: «Είναι άλλο το “βγαίνω στους ταλαιπωρημένους ανθρώπους που δουλεύουν στο Σωτήρια και δίνουν μάχη για να τους πω ένα νέο τραγούδι” και τελείως άλλο αυτό που έκανε η Άλκιστης Πρωτοψάλτη. Αυτό που έκανε ήταν μεγαλειώδες, εκπληκτικό, μου άρεσε πάρα πολύ. Θεωρώ άδικο το ότι την κατέκριναν τόσο πολύ. Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μια μικρή κουκίδα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού που αν αποσυρθεί αύριο θα αφήσει πίσω του 1,5 τραγούδι».

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Αν αύριο έπαυε να υπάρχει ιδιωτική τηλεόραση, τρία θα ήταν τα μεγάλα κεφάλαια στα οποία θα αναφερόμασταν στη ψυχαγωγία. Η Ρούλα Κορομηλά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ελένη Μενεγάκη. Συγκινήθηκα όταν άκουσα τον αποχαιρετιστήριο λόγο της».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η εξομολόγηση του για την απόφαση του να μην κάνει παιδί: «Δεν μπορούμε στη ζωή μας να τα έχουμε όλα. Δεν με εμπνέει να έχω ένα παιδί που δεν μπορώ να του παρέχω το τυπικό μοντέλο οικογένειας που θα το κάνει να έχει καλύτερες βάσεις και να είναι πιο ευτυχισμένο και να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Θα μου ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνω ένα παιδί, και όχι μέσω παρένθετης μητέρας, κανονικά, γιατί μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bi, οπότε δεν είναι τόσος κόπος να θυμηθείς 100 χρόνια μετά, στα 122 να ξανακάνεις κάτι για να αποκτήσεις παιδί».


Πηγή