Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πούλησε το σπίτι κι έφυγε από τις ΗΠΑ γιατί αυτό επιθυμούσε η σύζυγός του πριν πεθάνει

Ο σερ Τομ Τζόουνς αποκάλυψε ότι πούλησε το σπίτι του στο Λος Άντζελες έναντι 6,5 εκατ. λιρών και έφυγε από τις ΗΠΑ για πάντα, γιατί αυτό επιθυμούσε η σύζυγός του πριν πεθάνει.

Όπως είπε δεν αισθανόταν πλέον άνετα να ζει στο σπίτι το οποίο μοιράστηκε με την επί 59 χρόνια σύζυγό του, μετά τον θάνατό της τον Απρίλιο του 2016.

Ο σερ Τομ έβγαλε προς πώληση το ακίνητο πέρυσι, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να επιστρέψει στη Βρετανία. Το σπίτι αγοράστηκε από αυτόν και τη σύζυγό του Μελίντα το 1998.

Μιλώντας στην κυριακάτικη Mirror είπε, σύμφωνα με το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η Λίντα επιθυμούσε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αλλά δεν τα κατάφεραν εξαιτίας της μακροχρόνιας μάχης της με τον καρκίνο στον πνεύμονα.

Η Λίντα ήταν αυτή που είχε επιμεληθεί τη διακόσμηση του σπιτιού και η προσωπική της σφραγίδα ήταν παντού. «Αυτό ήταν το σπίτι μας στο Λος Άντζελες. Δεν αισθανόμουν άνετα πια εκεί», δήλωσε ο 77χρονος τραγουδιστής. «Ήθελε να επιστρέψουμε στη Βρετανία, νοσταλγούσε πάντα την πατρίδα. Αλλά αρρώστησε και δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Μου είπε να γυρίσω πίσω. Να πάρω ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο. Θα της άρεσε να είχαμε επιστρέψει, αλλά ήταν πολύ αργά για αυτήν».

Οι δυο τους γνωρίζονταν από τότε που ήταν παιδιά και παντρεύτηκαν μόλις στα 16 τους χρόνια. Απέκτησαν έναν γιο τον Μαρκ που είναι 59 χρόνων.

localStorage.clear();


Πηγή