Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πού κρύβονται οι κόρες του Πούτιν -Οι «άγνωστες» και οι «κρυφές»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει αναφέρει ποτέ δημόσια πόσα παιδιά έχει, επιλέγοντας τα σκοτάδια και σε αυτόν τον τομέα.

Οπως κρατά κρυφά τα παλάτια του και την πολυτελή ζωή του εικόνες από τα οποία φέρνουν στο φως σφοδροί πολέμιοί του θέλοντας να ανοιξουν τα μάτια στο ρωσικό λαό, έτσι κρατά κρυφά ακόμη και τα παιδιά του! Θέμα απαγορευμένο στη Ρωσία τα παιδιά του Πούτιν, όπως σε κάθε αυταρχικό καθεστώς με τα παιδιά των ηγετών, μπορεί να μην μιλάει ποτέ δημόσια για αυτά, να μην είναι σίγουρο καν ούτε το πόσα παιδιά έχει ο Πούτιν, θεωρείται ωστόσο δεδομένο ότι έχει φροντίσει για τη φυγάδευσή τους αυτή την εποχή, ενώ ο ίδιος επέλεξε να εισβάλει στην Ουκρανία, σε έναν πόλεμο παράλογο και ακατανόητο πού έχει προκαλέσει παγκόσμια οργή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πού κρύβονται τα παιδιά του Πούτιν

Η χρυσή Ολυμπιονίκης «επίσημη ερωμένη» του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, σύμφωνα με το Page Six κρύβεται με τα τέσσερα μικρά παιδιά τους σε ένα ιδιωτικό σαλέ στην Ελβετία.

Αυτά, όμως, δεν είναι τα μοναδικά παιδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει άλλες δύο ενήλικες κόρες, τη Μαρία, 36 ετών, και την Κατερίνα, 35 ετών, από τον πρώτο του γάμο με την πρώην αεροσυνοδό Λιουντμίλα Σκρέμπνιεβα. Φήμες κάνουν λόγο να έχει άλλη μια κρυφή εξώγαμη κόρη, τη 18χρονη Ελισαβέτα, που πιστεύεται ότι είναι ο καρπός της σχέσης του με την καθαρίστρια Σβετλάνα Κριβονόγκιτς.

«Ο Πούτιν έχει κρύψει την οικογένειά του σε μια “υπόγεια πόλη” της Σιβηρίας» ισχυρίζεται Ρώσος καθηγητής

Πρόσφατo δημοσίευμα της DailyMail ανέφερε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κρύψει την πρώτη του σύζυγο και τις δύο ενήλικες κόρες τους σε μια «υπόγεια πόλη» στη Σιβηρία.

Το πολυτελές καταφύγιο υψηλής τεχνολογίας βρίσκεται στα βουνά Αλτάι και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει προστασία σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Valery Solovey.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην πραγματικότητα, δεν είναι ένα καταφύγιο, αλλά μια ολόκληρη υπόγεια πόλη, εξοπλισμένη με την πιο πρόσφατη επιστήμη και τεχνολογία» ακούγεται να λέει σε βίντεο ο Βαλέρι Σαλαβέι, τον οποίο, βέβαια, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο για τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας.

Ο Σαλαβέι ισχυρίζεται ότι έχει εμπιστευτικές επαφές στο Κρεμλίνο και σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα αναφέρεται σε ένα μεγάλο ορεινό εξοχικό που χτίστηκε από τη Gazprom πριν από περίπου μια δεκαετία στην περιοχή Ongudaysky της Δημοκρατίας Altai, μια περιοχή της Σιβηρίας που συνορεύει με τη Μογγολία, την Κίνα και το Καζακστάν.

Παρατηρητές έχουν αναφέρει διάφορα σημεία εξαερισμού στο έδαφος γύρω από το ορεινό κρησφύγετο και μια γραμμή υψηλής τάσης συνδεδεμένη με έναν υπερσύγχρονο υποσταθμό 110 κιλοβολτ, αρκετό για να τροφοδοτήσει μια μικρή πόλη.

Ποιες είναι όμως οι κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν;

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πάντα πολύ φειδωλός σχετικά με την οικογενειακή του ζωή και ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια ότι έχει παιδιά, αν και οι δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του είναι οι λεγόμενες «επίσημες». «Δεν είναι όλοι οι πατεράδες τόσο στοργικοί με τα παιδιά τους όσο είναι εκείνος», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Λιουντμίλα στην κυβερνητική ιστοσελίδα του Πούτιν. «Και πάντα τα κακομάθαινε. Εγώ ήμουν εκείνη που έπρεπε να τα πειθαρχώ.»

Βλαντιμίρ Πούτιν, Λιουντμίλα Σκρέμπνιεβα
Βλαντιμίρ Πούτιν, Λιουντμίλα Σκρέμπνιεβα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι ο πρώην επικεφαλής της KGB έχει άλλα τέσσερα παιδιά με την Αλίνα Καμπάεβα και άλλο ένα παιδί με μια πρώην καθαρίστρια που έγινε πολυεκατομμυριούχος, μετά την αιφνίδια απόκτηση χρημάτων το 2000 με μετοχές αξίας εννέα εκατ. ευρώ της κρατικής Bank Rossiya. Και κάπως έτσι συντηρείται η σύγχυση για το πόσα παιδιά έχει στην πραγματικότητα ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μαρία Φάασεν

Στα 36 της, η Μαρία Φάασεν είναι το πρώτο παιδί του Πούτιν και η μεγαλύτερη κόρη των δύο παιδιών που έχει με την πρώην σύζυγό του, Λιουντμίλα Σκρέμπνεβα, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2014 μετά από 30 χρόνια γάμου.

Η πρώην αεροσυνοδός, γνώρισε τον Πούτιν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ενώ και οι δύο σπούδαζαν στο τότε κρατικό πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Ιουλίου 1983, με τη Μαρία να έρχεται στον κόσμο τον Απρίλιο του 1985.

Η 36χρονη ολοκλήρωσε αρχικά τις σπουδές της στη βιολογία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Στη συνέχεια μπήκε στην ιατρική σχολή της Μόσχας και έκτοτε εργάζεται ως παιδοενδοκρινολόγος με ειδίκευση στον νανισμό.

Πρόσφατα, μάλιστα, εμφανίστηκε στη ρωσική κρατική τηλεόραση για να συζητήσει την έρευνά της σχετικά με τις γενετικές δοκιμές και τις προσπάθειες για την καταπολέμηση σπάνιων γενετικών ασθενειών στα παιδιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι παντρεμένη με τον Ολλανδό επιχειρηματία Jorrit Faassen με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Κατερίνα Τιχόνοβα

Η Κατερίνα Τιχόνοβα είναι το δεύτερο παιδί του Ρώσου προέδρου και η μικρότερη αδερφή της Μαρίας.

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1986 και φοίτησε στα ίδια σχολεία, στην Ανατολική Γερμανία και τη Μόσχα, με την αδερφή.

Αν και η 35χρονη είναι τώρα διευθύντρια του Ινστιτούτου Μαθηματικής Έρευνας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, η Κατερίνα είναι πιο γνωστή ως χορεύτρια του ροκ εν ρολ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια έγινε μέλος του Συμβουλίου της Ρωσίας για την Ανάπτυξη της Φυσικής Κουλτούρας και του Μαζικού Αθλητισμού το 2019 και έπαιξε βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του ακροβατικού ροκ εν ρολ χορού. Για χρόνια, η δεύτερη κόρη του Πούτιν υπήρξε επίσης αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ροκ εν Ρολ (WWRC) – τον οργανισμό που διοργανώνει διαγωνισμούς του κλάδο σε όλο τον κόσμο.

Η Κατερίνα ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Kirill Shamalov -συνιδιοκτήτη της SIBUR Holding, μιας ρωσικής εταιρείας πετροχημικών- και γιο του συνιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες ρωσικές τράπεζες. Το ζευγάρι χώρισε το 2018.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Κατερίνα Τιχόνοβα την ημέρα του γάμου της με τον Κιρίλ Σαμάλοβ/Φωτογραφία: Twitter Stop Crime Kenya (StoCK)
H Κατερίνα Τιχόνοβα την ημέρα του γάμου της με τον Κιρίλ Σαμάλοβ/Φωτογραφία: Twitter Stop Crime Kenya (StoCK)

Λουίζα Ρόζοβα

Η 18χρονη Λουίζα Ρόζοβα γνωστή και ως Ελισαβέτα, δεν έχει αναγνωριστεί ποτέ επίσημα από τον Ρώσο Πρόεδρο, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι είναι το τρίτο παιδί του Πούτιν.

Η Λουίζα είναι κόρη της 45χρονης καθαρίστριας Σβετλάνα Κριβόνογκιχ, η οποία είναι τώρα πολυεκατομμυριούχος και συνιδιοκτήτρια μιας μεγάλης ρωσικής τράπεζας.

Ο Ρώσος ηγέτης πιστεύεται ότι είχε σχέση με την Κριβόνογκιχ και η ίδια η
Ρόζοβα παραδέχτηκε στο ρωσικό περιοδικό GQ ότι «μάλλον μοιάζει» με έναν νεαρό Πούτιν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κριβόνογκιχ, από την άλλη, δεν έχει σχολιάσει ποτέ τους ισχυρισμούς ότι πατέρας της κόρης της είναι ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Ρόζοβα, η οποία είχε 84.000 ακολούθους στο Instagram, σταμάτησε ξαφνικά τις αναρτήσεις της πριν από πέντε μήνες, όταν δημιουργήθηκαν οι πρώτες υποψίες για ρωσικά στρατεύματα στα ουκρανικά σύνορα, πυροδοτώντας την υποψία ότι ο Πούτιν την είχε «φιμώσει». Μέχρι πριν λίγες ημέρες ο λογαριασμός της ήταν ορατός, όμως, τώρα ένα μήνυμα λέει στα ρωσικά: «Ο χρήστης δεν βρέθηκε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι η Ροζόβα δεν είναι το μικρότερο παιδί του Πούτιν.

Μητέρα των μικρότερων παιδιών του Ρώσου προέδρου για πολλούς είναι η Αλίνα Καμπάεβα, την οποία κάποτε αποκαλούσαν «γυναίκα λάστιχο της Ρωσίας». Η 38χρονη Καμπάεβα, που θεωρείται εδώ και χρόνια η μυστική σύντροφος του Πούτιν, είναι μια από τις πιο πολυβραβευμένες αθλήτριες στην ιστορία της ρυθμικής γυμναστικής, με 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 25 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους Ρώσους είναι η αιτία της διάλυσης του γάμου του Πούτιν με τη Λιουντμίλα. Σε αυτό «λάδι στη φωτιά» ρίχνουν οι αμέτρητες φωτογραφίες της Αλίνα με τον Πούτιν σε διάφορες εκδηλώσεις ενώ η ίδια η Καμπάεβα είχε κάποτε δηλώσει ότι υπάρχει ένας άντρας που την «αγαπά πολύ».

Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα
Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες για ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ τους και ύπαρξη παιδιών πυροδοτήθηκαν το 2015, όταν η Αλίνα Καμπάεβα εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα και αρκετά παραπανίσια κιλά σε Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής στην Αγία Πετρούπολη. Πολλά δημοσιεύματα τότε έκαναν λόγο για δύο δίδυμες κόρες και λίγα χρόνια αργότερα για δυο γιους. Βέβαια, ούτε η πιθανή σχέση τους ούτε η ύπαρξη παιδιών έχουν ποτέ επιβεβαιωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα της ερωτικής ζωής του Βλαντιμίρ Πούτιν θεωρείται συνήθως ταμπού στην Ρωσία. Μια άλλη πτυχή του αυταρχισμού και της βιτρίνας μέσω της οποίας έχει επιλέξει να κυβερνά ο Πούτιν. Κρυφά παλάτια, κρυφά πλούτη, κρυφές ζωές, ακόμη και κρυφά παιδιά.


Πηγή