Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πρίγκιπας Χάρι: Κάτω τα χέρια από το κορίτσι μου

Ο πρίγκιπας Χάρι επισημοποίησε σήμερα το όνομα της νέας του φιλενάδας, της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ γνωστής για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Suits».

Σε μια σπάνια ανακοίνωση που εξέδωσε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ επικρίνει τα μέσα ενημέρωσης για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της νέας του φίλης λέγοντας ότι η Μαρκλ υφίσταται «σειρά καταχρήσεων και παρενοχλήσεων».

Οι βρετανικές εφημερίδες δεν σταματούν καθημερινά να γράφουν για την Μαρκλ, από τότε που έγινε γνωστός ο δεσμός της ηθοποιού και του πρίγκιπα.

«Η φίλη του Μέγκαν Μαρκλ υπέστη σειρά καταχρήσεων και παρενόχληση», γράφει στην ανακοίνωση ο Γραμματέας Επικοινωνίας του πρίγκιπα Χάρι στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά το ειδύλλιο.

«Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της δεσποινίδας Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν ήταν σε θέση να την προστατεύσει. Δεν είναι φυσιολογικό η δεσποινίδα Μαρκλ να υφίσταται τέτοια επίθεση ύστερα από μερικούς μήνες σχέσης» προστίθεται στην ανακοίνωση.

harrymeg3

Τα Ανάκτορα καταγγέλλουν κυρίως «τη δυσφήμιση στην πρώτη σελίδα εφημερίδας εθνικής εμβέλειας», «τον σεξισμό και τον ρατσισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», τις «νομικές μάχες προκειμένου να μην δημοσιευτούν σε εφημερίδες δυσφημιστικές ιστορίες» και τις απόπειρες παράνομων παρεισφρήσεων δημοσιογράφων και φωτογράφων στην κατοικία της ηθοποιού.

«Αυτό δεν είναι παιχνίδι, είναι η ζωή της και η ζωή του πρίγκιπα», προσθέτει η ανακοίνωση.

harrymeg1


Πηγή