Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Έμειναν σε αυτή τη βασιλική σουίτα στη Χάγη -Στοιχίζει 2.000 λίρες τη βραδιά

Μια φορά πρίγκιπας, για πάντα πρίγκιπας… Αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για το ζεύγος Χάρι-Μαρκλ.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Χάγη της Ολλανδίας για να παρακολουθήσει τους Αγώνες Invictus Games, που ιδρύθηκαν το 2014 από τον πρίγκιπα Χάρι. Οι αγώνες έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού σε αυτούς συμμετέχουν τραυματίες πολέμου.

Η επιλογή του ξενοδοχείου, πάντως, για το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι της Αγγλίας έχει γίνει ήδη θέμα στην Αγγλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανακάλυψε η «Daily Mail», το ζεύγος θυμήθηκε την… παλιά ζωή και έμειναν στη βασιλική σουίτα του Hilton, στο κέντρο της Χάγης, πληρώνοντας πάνω από 2.000 λίρες τη βραδιά!

Η επιλογή αυτή είχε παραμείνει κρυφή, με το ζεύγος να πηγαινοέρχεται στη σουίτα του μόνο μέσω ενός ανελκυστήρα ειδικά για αυτούς, από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, και τους υπαλλήλους να ορκίζονται «διακριτικότητα». Η διεύθυνση του ξενοδοχείου μάλιστα τους παραχώρησε για 5 μέρες το σαλόνι VIP, ώστε να πραγματοποιούν εκεί τις συναντήσεις τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η σουίτα, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, είναι περίπου 140 τετραγωνικών μέτρων και περιγράφεται ως «η απόλυτη πολυτέλεια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζεύγος έφυγε την Κυριακή από τη Χάγη, με τη Μέγκαν να επιστρέφει στο Λος Άντζελες για να επανενωθεί με τα παιδιά της, ενώ ο Χάρι θα παραμείνει μέχρι το τέλος των αγώνων, την επόμενη Παρασκευή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Invictus Games

Τα Invictus Games ιδρύθηκαν από τον Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Είναι διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους.

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 20 χώρες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία αναβλήθηκε δύο φορές εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, και η οποία λήγει στις 22 Απριλίου.


Πηγή