Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πρεμιέρα Master Chef: Οι κριτές καλωσόρισαν τους υποψήφιους παίκτες και αποκάλυψαν μεγάλες αλλαγές [βίντεο]

Το Master Chef 2023, ο αγαπημένος διαγωνισμός μαγειρικής, επέστρεψε στις οθόνες μας, με τους κριτές να ανακοινώνουν μεγάλες αλλαγές αναφορικά με την είσοδο των υποψήφιων παικτών στο σπίτι.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έκαναν πρεμιέρα απόψε στο Star και ανακοίνωσαν στους υποψήφιους παίκτες πώς θα καταφέρουν να μπουν στο σπίτι του Master Chef, αποκαλύπτοντας μάλιστα και μία μεγάλη αλλαγή στο διαγωνισμό, τουλάχιστον για το πρώτο κομμάτι των οντισιόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, απευθυνόμενος στους νέους μάγειρες, είπε με στόμφο «και τώρα θα μιλήσουν τα νούμερα», ανακοινώνοντας πως οι θέσεις για το σπίτι του Master Chef θα είναι 24.

Master Chef: Φέτος δεν υπάρχει bootcamp στο διαγωνισμό

«20 λευκές ποδιές θα δώσουμε στις οντισιόν, με τις οποίες κερδίζετε κατευθείαν την είσοδο στο σπίτι» είπε ο έμπειρος σεφ, και συνέχισε τονίζοντας ότι «τις υπόλοιπες 4 θα τις κερδίσουν αυτοί που θα πάρουν τη μαύρη ποδιά. Στην ουσία, η μαύρη ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Τη λέξη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την ακούσετε πολλές φορές φέτος. Φέτος, δεν έχουμε bootcamp. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό!»

Δείτε το απόσπασμα από το καλωσόρισμα των κριτών στους υποψήφιους παίκτες του Master Chef 2023

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή