Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πριγκίπισσα Σαρλίν-Αλβέρτος μια σχέση γεμάτη σκάνδαλα -Κλάματα στο γάμο, τρελά μυστικά, μια μυστηριώδης ασθένεια | ΖΩΗ

Εκείνη είναι μια εντυπωσιακή πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης και εκείνος είναι γιος της εμβληματικής σταρ του Χόλιγουντ, Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ Γ’ του Μονακό. Ο γάμος της Σαρλίν Γουίτστοκ και του πρίγκιπα Αλβέρτου ήταν σαν να έχει βγει από παραμύθι.

Αλλά από τότε που πραγματοποιήθηκε ο πολυτελής γάμος τους, αξίας 53 εκατομμυρίων λιρών, πριν από 10 χρόνια – που τότε είχε χαρακτηριστεί ως το «μεγαλύτερο πάρτι των τελευταίων 55 ετών» – το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο σε συνεχή σκάνδαλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 43χρονη σήμερα Σαρλίν, πέρασε έξι μήνες στη Νότια Αφρική παλεύοντας με λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό, έχοντας ταξιδέψει εκεί για το φιλανθρωπικό της έργο, χάνοντας τη 10η επέτειο του γάμου της και την πρώτη μέρα των παιδιών τους στο σχολείο.

Η αποχώρησή της φημολογείται ότι συνέπεσε με μια ρήξη με τον 63χρονο σύζυγό της, εν μέσω ισχυρισμών ότι την απάτησε, αλλά ο πρίγκιπας Αλβέρτος επέμεινε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους.

Την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα έχασε τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του Μονακό και εισήχθη σε μια κλινική για ιατρικά προβλήματα που έχουν μείνει μυστικά, ενώ έχει χάσει και πάρα πολλά κιλά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος φωτογραφήθηκε μόνος στο μπαλκόνι του παλατιού τους με τα έξι ετών δίδυμα πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, που κρατούσαν χαρτιά, τα οποία έγραφαν «Μας λείπεις μαμά».

Από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ομολόγησε ότι έκανε παιδιά από παράνομες σχέσεις, με τις φήμες ότι η Σαρλίν προσπάθησε να φύγει πριν από την ημέρα του γάμου τους, να φουντώνουν.

Τα δίδυμα της Σαρλίν κρατούσαν χαρτιά, τα οποία έγραφαν Μας λείπεις μαμά
Τα δίδυμα της Σαρλίν κρατούσαν χαρτιά, τα οποία έγραφαν «Μας λείπεις μαμά» / Φωτογραφία: AP Photo/Daniel Cole

«Playboy Πρίγκιπας»

Πριν παντρευτεί τη Σαρλίν το 2011, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε τη φήμη του «playboy πρίγκιπα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες έβγαινε με μια σειρά από εντυπωσιακές παρουσίες, από το supermodel Κλόντια Σίφερ και την τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, μέχρι την κόρη του ηθοποιού Ρότζερ Μουρ, Ντέμπορα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000, όπου η Σαρλίν, 22 ετών τότε, ήρθε πέμπτη στη σκυταλοδρομία 4×100 μ. μικτή πριν κερδίσει τα 200 μ. ύπτιο σε άλλο αγώνα στο Μονακό.

Το ζευγάρι λέγεται ότι έχει δεθεί λόγω της αγάπης τους για τον αθλητισμό, με τον ίδιο τον Αλβέρτο να έχει αγωνιστεί ως μέλος της ομάδας ελκήθρου του Μονακό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επισημοποίησαν το ειδύλλιό τους το 2006, εκείνη σταμάτησε την κολύμβηση το 2007 και στις 23 Ιουνίου 2010 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, με τη Σαρλίν να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρίγκιπας Αλβέρτος και πριγκίπισσα Σαρλίν
Πρίγκιπας Αλβέρτος και πριγκίπισσα Σαρλίν

Τα παιδιά εκτός γάμου

Αλλά το παρελθόν του πρίγκιπα playboy Αλβέρτου, είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του.

Στις πρώτες μέρες της σχέσης τους, ο Αλβέρτος – του οποίου η μητέρα Γκρέις, σύζυγος του Ρενιέ Γ’, πρίγκιπα του Μονακό, πέθανε έπειτα από τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1982 – αναγκάστηκε να αναγνωρίσει όχι ένα, αλλά δύο εξώγαμα παιδιά.

Το 2005 παραδέχτηκε ότι απέκτησε έναν γιο – τον Αλεξάντρ Γκριμάλντι – Κόστε, τώρα 18 ετών – με μια αεροσυνοδό της Air France που ονομάζεται Νικόλ Κόστε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δύο παιδιά εκτός γάμου που αναγνώρισε ο Αλβέρτος
Τα δύο παιδιά εκτός γάμου που αναγνώρισε ο Αλβέρτος / Φωτογραφία: jazmingrimaldi/Instagram

Ένα χρόνο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε επίσης μια νόθα κόρη, την Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι, σήμερα 29 ετών, με την κτηματομεσίτρια από τις ΗΠΑ, Ταμάρα Ροτόλο, η οποία κατέθεσε αρχικά αγωγή για την πατρότητα της κόρης της, το 1992.

Πέρυσι, ο πρίγκιπας αντιμετώπισε μία τρίτη περίπτωση εξώγαμου παιδιού, όταν μια Βραζιλιάνα ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι ο πατέρας της 15χρονης κόρης της – ισχυρισμούς που εκείνος αρνείται.

Ο πρίγκιπας έχει υποβάλει αίτηση για «ηγεμονική ασυλία» στον δικαστικό αγώνα για να καταπολεμήσει τις αξιώσεις, τις οποίες οι δικηγόροι του περιγράφουν ως «φάρσα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δάκρυα της πριγκίπισσας Σαρλίν την ημέρα του γάμου της

Αφού ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, η ημέρα του γάμου τους ένα χρόνο αργότερα ήταν μια πλούσια τριήμερη εκδήλωση με διάσημους καλεσμένους, όπως ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η Ναόμι Κάμπελ η οποία συνοδευόταν από τον 59χρονο Ρώσο μεγιστάνα Βλαντισλάβ Ντορονίν.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν ακτινοβολούσε μέσα στο νυφικό της Armani Prive, που είχε ανοιχτό ώμο και ήταν κεντημένο με 40.000 κρύσταλλα Swarovski. Όμως δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Καθώς οι φωτογραφίες της όμορφης νύφης που ταμπονάρει το μάγουλό της με ένα χαρτομάντιλο έκαναν τον γύρο του κόσμου, οι βασιλικοί παρατηρητές υπέθεσαν ότι δεν ήταν δάκρυα χαράς.

Τα δάκρυα της πριγκίπισσας Σαρλίν την ημέρα του γάμου της
Τα δάκρυα της πριγκίπισσας Σαρλίν την ημέρα του γάμου της προκάλεσαν συζητήσεις / Φωτογραφία: AP /Television Pool via APTN

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche ισχυρίστηκε ότι είχε προσπαθήσει να διαφύγει στη Νότια Αφρική -όπου μεγάλωσε- τρεις φορές πριν από τη μεγάλη μέρα προτού η αστυνομία την πείσει να επιστρέψει.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς, με έναν εκπρόσωπο να λέει στο περιοδικό People: «Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια και πιστεύουμε ότι προέρχεται από απόλυτη ζήλια».

Η Σαρλίν, είπε αργότερα σε μια συνέντευξη στους Times: «Όλα ήταν τόσο έντονα και υπήρχαν όλα τα ανάμεικτα συναισθήματα λόγω των φημών, και προφανώς η ένταση αυξήθηκε και ξέσπασα σε κλάματα [αμέσως μετά την τελετή]».

Το διαζύγιο είναι «παράδοση»

Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, ο ιστορικός και συγγραφέας Φιλίπ Ντελόρμ, είπε μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό Madame Figaro: «Πολλοί άνθρωποι είχαν την εντύπωση ότι ήταν ένας κανονισμένος γάμος, είναι αλήθεια».

«Ο Αλβέρτος διάλεξε μια σύζυγο που έμοιαζε με τη μητέρα του και η Σαρλίν αισθάνθηκε σαφώς πολύ αρνητική σε αυτόν τον ρόλο της Γκρέις Κέλι που ήθελαν να παίξει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους Times, ο πρίγκιπας Αλβέρτος φάνηκε αργότερα να παραδέχεται ότι πέρασαν τον μήνα του μέλιτος σε ξεχωριστά ξενοδοχεία, επικαλούμενος «πρακτικούς λόγους». Η Σαρλίν παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι ένιωθε «πολύ μοναξιά» στο Μονακό.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν με τα παιδιά της στου εορτασμούς για την Εθνική Ημέρα του Μονακό στο Παλάτι στο Μονακό, το 2020
Η πριγκίπισσα Σαρλίν με τα παιδιά της στου εορτασμούς για την Εθνική Ημέρα του Μονακό στο Παλάτι στο Μονακό, το 2020 / Φωτογραφία: Valery Hache, Pool via AP

Μια πηγή είπε στο ειδησεογραφικό περιοδικό VSD με έδρα το Παρίσι πως: «Η Σαρλίν θα πρέπει να δημιουργήσει έναν νόμιμο κληρονόμο. Είναι ο κύριος λόγος για αυτόν τον περίεργο γάμο. Μόλις εξασφαλιστεί η διαδοχή της δυναστείας, καθένας από αυτούς μπορεί να είναι ξανά ελεύθερος. Το διαζύγιο είναι παράδοση στην οικογένεια Γκριμάλντι».

Ενώ το ζευγάρι έχει πλέον κληρονόμο με την απόκτηση των εξάχρονων διδύμων τους, δεν έχουν ακόμη χωρίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ζουν σχετικά χωριστές ζωές – με τη Σαρλίν να λέγεται ότι προτιμά να ζει σε ένα διαμέρισμα πάνω από ένα κατάστημα σοκολάτας από το βασιλικό παλάτι και ο πρίγκιπας Αλβέρτος απεικονίζεται να εκτελεί μόνος τις βασιλικές υποχρεώσεις του.

Το αντισυμβατικό κούρεμα της πριγκίπισσας Σαρλίν

Τον Δεκέμβριο, η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε με ένα νέο look, καθώς είχε ξυρίσει το μισό κεφάλι της. Το κούρεμα της είχε ανάμεικτες αντιδράσεις – ακόμη και από τον σύζυγό της.

Υπερασπιζόμενη την τολμηρή απόφασή της, είπε: «Σίγουρα, από όλα τα μέλη των βασιλικών οικογενειών, μάλλον είμαι αυτή που έχει δοκιμάσει τα πιο διαφορετικά χτενίσματα και θα συνεχίσω. Αυτή είναι η επιλογή μου. Αφού πέρασε η αρχική έκπληξη, ο πρίγκιπας το κατάλαβε και του αρέσει και αυτού τώρα».

Λίγο καιρό αφότου έδειξε το κούρεμα της για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αντιμετώπιζε την τελευταία υπόθεση περί πατρότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Μάιο, η πριγκίπισσα Σαρλίν ταξίδεψε στη Νότια Αφρική για να ευαισθητοποιήσει τη λαθροθηρία ρινόκερου στο Thanda Safari στο KwaZulu-Natal, αλλά δεν επέστρεψε για έξι μήνες.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπουν πολύ ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου. Αυτό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα ήταν όταν έλαβα οδηγίες από την ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι για τη 10η επέτειο του γάμου μου», είπε σε ένα τηλεοπτικό κανάλι.

«Ο Αλβέρτος είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την επώδυνη στιγμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ υπάρχουν ανησυχίες για τη σχέση τους, η μεγαλύτερη ανησυχία είναι για την ίδια τη Σαρλίν, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο τον Σεπτέμβριο μετά την κατάρρευση της και στις φωτογραφίες δείχνει ανησυχητικά αδύναμη.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν ξεκουράζεται τώρα σε μια άγνωστη μονάδα θεραπείας έξω από το Μονακό. Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram ήταν πριν από τρεις ημέρες, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο με τις σημαίες των Μονεγάσκων.

Απαντώντας στις φήμες ότι η γυναίκα του είχε συνδεθεί με τον δισεκατομμυριούχο Ντορονίν, ο Αλβέρτος ήταν ανένδοτος ότι τα πράγματα είναι καλά μεταξύ εκείνου και της συζύγου του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση μεταξύ ενός αντρόγυνου. Είναι διαφορετικής φύσης».

Υπήρξαν ψίθυροι ότι αυτά τα τελευταία δεινά είναι απόδειξη της κατάρας ότι «ποτέ ένας Γκριμάλντι δεν θα βρει την αληθινή ευτυχία στο γάμο».

Ο θρύλος λέει ότι ο Πρίγκιπας Ρενιέ Α’ απήγαγε μια Φλαμανδή γυναίκα τον 13ο αιώνα, η οποία καταράστηκε αυτόν και όλους τους απογόνους του.
Μένει να δούμε αν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν θα καταφέρουν να τη «σπάσουν».


Πηγή