Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
«Πριν από το Survivor δεν ήμασταν καλά οικονομικά»

«Πριν από το Survivor δεν ήμασταν καλά οικονομικά»

«Έκανα πράγματα που δεν κάνω στην καθημερινότητα μου γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Καθαριότητα, μαγείρεμα, λίγο συμμάζεμα, πολλές ώρες στο στούντιο -γιατί έχω στούντιο στο σπίτι» είπε ο Bo μιλώντας για το πώς πέρασε τις μέρες της καραντίνας κλεισμένος στο σπίτι του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το μεσημέρι της Τρίτης και ξεκαθάρισε πως δεν έχει νιώσει ότι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά και πως δεν θεωρεί τον εαυτό του τραγουδιστή. «Ότι δεν με παίρνουν στα σοβαρά δεν το έχω νιώσει. Το ότι δεν είμαι τραγουδιστής… Δεν είμαι τραγουδιστής. Είμαι ένας ράπερ που γράφω και τραγούδια. Μπορεί να γράφω και λαϊκά τραγούδια αλλά εγώ δεν τραγουδάω άσχετα αν έχω την ικανότητα να βγάλω μια μελωδική και να τη δείξω και σε κάποιον τραγουδιστή. Ας πούμε ήταν πολύ όμορφη στιγμή να δείχνω και να λέω στον Νότη Σφακιανάκη, σε ένα ντουέτο που κάναμε το πώς να τραγουδήσει κάποιες μελωδικές γραμμές» είπε.

Απαντώντας στο πότε πήρε το μεγαλύτερο κασέ, είπε: «Μετά το Survivor πήρα το μεγαλύτερο κασέ γιατί απασχολούσα πολύ τα media. Νομίζω ήθελαν να με δουν πιο πολύ. Να με ακούσουν ήταν σε δεύτερη μοίρα, αλλά τους έβαζα θέλουν δεν θέλουν να το ακούν» και ξεκαθάρισε πως: «Είναι ενοχλητικό να λένε ψέμματα για σένα».

Ο ράπερ αναφερόμενος στο Survivor εξήγησε πως: «Πριν από εκείνο το παιχνίδι, να ξέρεις, δεν ήμασταν πολύ καλά οικονομικά. Εγώ, αλλά βάζω και την οικογένειά μου, βάζω και τους δικούς μου. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τους βοηθάω οικονομικά όσο μπορώ».


Πηγή