Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Πρόβλημα στο μάτι για τον Παύλο Γλίξμπουργκ -Εκανε εγχείρηση

Η Μαρί Σαντάλ ανέβασε μια φωτογραφία του συζύγου της, Παύλου Γλίξμπουργκ με κάλυμμα στο μάτι χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπεβλήθη σε επέμβαση.

Η Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνεται ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να φορά ένα μαύρο προστατευτικό κάλυμμα στο μάτι γράφοντας:«Ας ελπίσουμε μια προσωρινή νέα εμφάνιση αν και είναι κάπως χαριτωμένος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ με κάλυμμα στο μάτι
Ο Παύλος Γλίξμπουργκ με κάλυμμα στο μάτι /Φωτογραφία: Instagram

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό του ANT1, ο οποίος επικαλέστηκε πηγές από το περιβάλλον του, ο Παύλος υποβλήθηκε σε μία επέμβαση ρουτίνας καθώς αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα στο αριστερό του μάτι.

Στα σχόλια της φωτογραφίας, πολλοί του ευχήθηκαν περαστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτογραφία της Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο Γλίξμπουργκ

Με τα παιδιά να έχουν αποχωρήσει όλα από το σπίτι για σπουδές, Παύλος Γλίξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ ζουν πλέον μόνοι τους μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου. Μετά το θάνατο του πατέρα του και με την μισή οικογένεια να βρίσκεται στην Αθήνα ο γιος του τέως βασιλιά μιλώντας στις κάμερες είχε πει ότι θα ήθελε να έρχεται πιο συχνά στην Αθήνα ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι έψαχνε και κάποιο σπίτι στην πρωτεύουσα.


Πηγή