Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού νικάει… για πλάκα τον Μέσι -Έχει πενταπλάσια απήχηση σε post στο Instagram

Μπορεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να μην έχουν θετικές αναμνήσεις από το πέρασμά του στον «πράσινο» πάγκο, αλλά εκείνος έχει να καυχιέται για μια μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μπορεί να μην έχει να επιδείξει κάποιο σπουδαίο επίτευγμα ως προπονητής και ειδικά κατά την περίοδο που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αλλά θα έχει να λέει πως στο Instagram έχει σαρώσει πολλούς από τους μεγάλους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και τους συναδέλφους του σπουδαίων συλλόγων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επίσημος λογαριασμός του Στραματσόνι στο Instagram (όπως αναφέρει στην περιγραφή), που τον ακολουθούν περισσότεροι από 390.000 χρήστες, έχει μόλις μια ανάρτηση.

Ωστόσο, με μια κίνηση μεγάλου παίκτη -ή για την ακρίβεια προπονητή- αυτή η δημοσίευση από μόνη της αρκούσε για να προσελκύσει 9.676.170 σχόλια! Ναι, δεν είναι ψέμα, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία από κάτω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή για να διαπιστωθεί πως πράγματι η ανάρτηση αυτή του Ιταλού τεχνικού συγκεντρώνει τόσους πολλά σχόλια, αποτέλεσε η πρωτιά του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο οποίος δημοσίευσε και το σχετικό… αποδεικτικό υλικό. Στο story αυτό, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι λίγο παραπάνω παρατηρητικοί, παραξενεύτηκαν που είδαν τον Αντρέα Στραματσόνι να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έχοντας αφήσει στη δέκατη μόλις θέση τον Λιονέλ Μέσι, που πρόσφατα κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 με την Αργεντινή και έχει μεγάλη πέραση στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πενταπλάσια σχόλια από τον Λατινοαμερικάνο σούπερ σταρ, κάτι που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση. Πάντως, οι αριθμοί είναι τσεκαρισμένοι και -όπως λένε οι ειδικοί- δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Φυσικά, υπάρχει και η ρήση ότι οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψεις σε αλήθεια ένα ψέμα. Και όπως φαίνεται, στην περίπτωση αυτή ισχύουν και τα δύο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή