Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Πρώην Spice Girl καταγγέλλει: Ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με ανάγκαζε σε τρίο και άφησε έγκυο τη νταντά

Περιοριστικά μέτρα εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της, Stephen Belafonte, ζήτησε η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Mel B, κατηγορώντας τον ότι την χτυπούσε, ότι άφησε έγκυο την νταντά των παιδιών της και πως την ανάγκασε να πάρει μέρος σε ερωτικά τρίγωνα κατά τη διάρκεια των 10 ετών του έγγαμου βίου τους.

Η 41χρονη, έκανε απίστευτες αποκαλύψεις στο δικαστήριο ζητώντας από τους δικαστές να τον κρατήσουν μακριά από εκείνη και τα τρία της παιδιά.

Συγκεκριμένα, η Mel B ανέφερε στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Daily Mail, πως ο Belafonte την έχει χτυπήσει στο πρόσωπο, έχει προσπαθήσει να την πνίξει, την έχει κλωτσήσει μέχρι να γίνει ένα με το πάτωμα και της έχει σκίσει το χείλος, βγάζοντας μάλιστα σοκαριστικές φωτογραφίες με παραμορφωμένο πρόσωπό της.

jdfts1

Η Mel αποκάλυψε πως ήθελε να τον χωρίσει εδώ και πολύ καιρό και ότι είναι ένα «τέρας» αλλά ο ίδιος την απειλούσε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα βίντεο με εκείνη σε πολύ προσωπικές στιγμές.

jdfts3

Εκτός από τις περιγραφές της σταρ για το πώς την κακοποιούσε ο άντρας της, η ίδια ισχυρίστηκε πως η νταντά των παιδιών της είχε μείνει έγκυος από εκείνον, και ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της τής είχε προτείνει να ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι και το νέο μωρό να γίνει μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η νταντά έκανε άμβλωση έναντι 300.000 δολαρίων.

Η Mel δεν δίστασε να πει πως ο Stephen την είχε αναγκάσει να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο μαζί του και με άλλες γυναίκες ενώ συνήθιζε να της λέει ότι δεν αξίζει τίποτα και ότι σε εκείνον χρωστάει ό,τι έγινε.

jdfts4Από την πλευρά του, εκείνος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας σε τηλεοπτικό κανάλι πως είναι σοκαρισμένος από τις κατηγορίες και πως κάτι τέτοιο θα επηρεάσει πολύ αρνητικά τα παιδιά τους.

«Έχουμε παιδιά. Αν κάποιος γνωρίζει τα παιδιά μου ξέρει πως είναι πολύ όμορφα και καλά παιδιά και τώρα βρίσκονται παντού. Γιατί το κάνει αυτό; Ήμασταν φίλοι πριν δύο εβδομάδες και τώρα ξαφνικά βρισκόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα», ανέφερε ο ίδιος.

jdfts5

Η Mel B έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Belafonte, ενώ έχει ήδη μία κόρη από τον πρώτο της γάμο και ένα ακόμη 9χρονο κοριτσάκι που είχε αποκτήσει με τον ηθοποιό Eddie Murphy.


Πηγή