Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πρώτα την έκραξε, μετά τα… μάζεψε

«Η Μπιγιονσέ δεν είναι τραγουδίστρια» υποστήριξε ο θρυλικός, γεννημένος στο Μεξικό, κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα σε μια προσπάθεια να δώσει μια απάντηση στο γιατί «η βασίλισσα των αμερικανικών charts δεν κέρδισε στην κατηγορία Αlbum of the Year» στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι.

«Νομίζω ότι η Αντέλ κέρδισε, επειδή ξέρει να τραγουδά» εξήγησε ο ίδιος.

«Με όλο το σεβασμό προς την αδελφή μας Μπιγιονσέ, είναι πολύ ωραίο να τη βλέπουμε, είναι σαν μοντέλο της μουσικής, όμως δεν είναι πραγματική τραγουδίστρια» σχολίασε ο 69χρονος μουσικός στο αυστραλιανό Associated Press. Αργότερα με ανάρτησή του στο Facebook ο Κάρλος Σαντάνα τα… μάζεψε αφού εξήγησε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανένα.

«Πρόθεσή μου ήταν να συγχαρώ την Αντέλ για την υπέροχη βραδιά των βραβείων Γκράμι. Το σχόλιό μου για τη Μπιγιονσέ δυστυχώς απομονώθηκε από την υπόλοιπη δήλωση. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνη ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο. Αξίζει όλα τα βραβεία που έρχονται στο δρόμο της» υπογράμμισε, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

«Εύχομαι στη Μπιγιονσέ και στην οικογένειά της ό,τι καλύτερο», ανέφερε ο Κάρλος Σαντάνα, ο οποίος έχει κερδίσει 10 βραβεία Γκράμι στην καριέρα του.


Πηγή