Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Πόπη Τσαπανίδου: Για ουζάκια με την κόρη της δίπλα στη θάλασσα

Πόπη Τσαπανίδου: Για ουζάκια με την κόρη της δίπλα στη θάλασσα

Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές απολαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία πήγε για ουζάκια στη θάλασσα παρέα με μία από τις τρεις κόρες της, την Ευτυχία. Η περήφανη μαμά ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την έξοδό τους, ενώ τις συνόδευσε με ένα μήνυμα για τις κόρες της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ακόμη και σήμερα που έχουν μεγαλώσει, συνεχίζουν να παίζουν το… παιχνίδι «αγαπημένη κόρη».

«Στην υγειά της Ευτυχίας μιας και αυτή είναι στην άλλη άκρη του ποτηριού, με το οποίο τσουγκρίζω -και θα το δείτε εάν σύρετε δεξιά την οθόνη-! Φυσικά την λατρεύω αλλά δεν σας λέω κάποιο νέο αφού κόρη μου είναι και δείξε μου εσύ μάνα με σώας τας φρένας που να μην λατρεύει το παιδί της. Βέβαια εδώ αναμένονται σχόλια από τις άλλες δύο κόρες και μάλιστα σε έντονο ύφος αφού μπορεί να έγιναν ολόκληρες γυναίκες αλλά ακόμα παίζουνε με επιτυχία το παιγνίδι “αγαπημένη κόρη”. Στην υγειά της λοιπόν αφού η φωτογραφία της ανήκει και στην υγειά όλου του κόσμου μέσα στην κορονοτρέλα που ζούμε! Εσύ σε τι θα τσουγκρίσεις σήμερα;» έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στην υγειά της @eftychiaaaa μιας και αυτή είναι στην άλλη άκρη του ποτηριού με το οποιο τσουγκρίζω -και θα το δείτε εάν σύρετε δεξιά την οθόνη-! Φυσικά την λατρεύω αλλά δεν σας λέω κάποιο νέο αφου κόρη μου είναι και δείξε μου εσύ μάνα με σώας τας φρένας που να μην λατρεύει το παιδί της. Βέβαια εδώ αναμένονται σχόλια από τις άλλες δύο κόρες και μάλιστα σε έντονο ύφος αφού μπορεί να έγιναν ολόκληρες γυναίκες αλλά ακόμα παίζουνε με επιτυχία το παιγνίδι “αγαπημένη κόρη” 😂 Στην υγειά της λοιπόν αφού η φωτογραφία της ανήκει και στην υγειά όλου του κόσμου μέσα στην κορονοτρέλα που ζούμε! Εσύ σε τι θα τσουγκρίσεις σήμερα; Για πες εδώ 👇 στα σχόλια!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) στις




Πηγή