Σάββατο , 4 Μάιος 2024

Πόπη Τσαπανίδου: Με τον εγγονό της αγκαλιά -«Μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη» [βίντεο]

Σε περίοδο διακοπών βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ταξίδεψε στην Ολλανδία για να βρεθεί κοντά στην κόρη της, αλλά και τον εγγονό της.

Η δημοσιογράφος ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο που παίζει με τον εγγονό της και «λιώνει» τη στιγμή που το παίρνει αγκαλιά. Μάλιστα, η Πόπη Τσαπανίδου συνόδευσε το υλικό με μια χαρακτηριστική λεζάντα, η οποία δείχνει το πόσο όμορφα περνά με τον μικρό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν.

Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν… Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές.

Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα «μάθουμε» τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα… μούτρα και τις προσδοκίες μας!

Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του #Ettore 💙 #mylove #myboy #family #lovelife», έγραψε

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή