Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του MasterChef 2022

Οι δοκιμασίες για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022 ξεκίνησαν ήδη, με την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι δύο φιναλίστ δοκιμάστηκαν χθες σε μια δοκιμασία στη μαγευτική Τοσκάνη. Σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, καλεσμένος των τριών chef κριτών, για να κρίνει και να βαθμολογήσει τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ, ήταν ο μοναδικός Έλληνας chef βραβευμένος με αστέρι Michelin στην Ιταλία, Στέλιος Σακαλής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ κλήθηκαν να αντιγράψουν τα τρία απαιτητικά πιάτα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Τελικά, η Καλλιόπη Μπεζαντέ δεν κατάφερε να συγκρατήσει το άγχος της, ενώ οι κριτές πάντα δίπλα στους φιναλίστ για άλλη μια φορά προσπάθησαν ελαφρύνουν το κλίμα με τις ατάκες τους.

Πάντως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα επεισόδια με την επιστροφή κάποιων πρώην παικτών του MasterChef σε ρόλο κλειδί, αλλά και δοκιμασία από σεφ που στην κατοχή του έχει τρία αστέρια Michelin.

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του MasterChef 2022

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε ένα κομμάτι που θα περιλαμβάνει την τελική δοκιμασία και στη συνέχεια live την ανακοίνωση των βαθμολογιών από τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή