Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πότε θα γεννηθεί το τρίτο βασιλικό μωρό

Είναι γνωστό πως από τον Σεπτέμβριο η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, το οποίο γεννηθεί κάπου τον Απρίλιο. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το φύλο του μωρού αλλά και το πότε ακριβώς η 36χρονη θα γεννήσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ανήμερα της γιορτής του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ φαίνεται ότι θα επισκεφτεί ο πελαργός τη βασιλική οικογένεια, καθώς όλα δείχνουν πως τότε θα γεννηθεί το τρίτο παιδί της Κέιτ και του Ούλιαμ.

Η 36χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ αναμένεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, να γεννήσει γύρω στις 23 Απριλίου, που είναι η γιορτή του Αγίου Γεωργίου, πολιούχου της Αγγλίας. Το πριγκιπικό ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει το φύλο του τρίτου τους παιδιού αλλά έχει γίνει γνωστό ότι η Κέιτ πρόκειται να γεννήσει στην κλινική Lindo Wing στο νοσοκομείο St Mary’s του Λονδίνου, όπου γέννησε και τα δύο προηγούμενα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Βέβαια όπως αναφέρεται στο περιοδικό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν αποκλείεται η γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας να συμπέσει με την επέτειο γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στις 29 Απριλίου.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Κέιτ ξεκίνησαν οι φήμες, αλλά και τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού. Αρχικά πολλοί ήταν αυτοί που στοιχημάτιζαν ότι το βασιλικό ζευγάρι περιμένει ακόμα ένα κορίτσι. Ωστόσο από την προηγούμενη εβδομάδα τα προγνωστικά άλλαξαν και πλέον και οι Βρετανοί μπρόκερς στοιχηματίζουν ότι το νέο βασιλικό μέλος θα είναι αγόρι.

Μάλιστα εκπρόσωπος της Ladbrokes δήλωσε στην εφημερίδα The Sun «οι παίκτες έχουν πεισθεί ότι η Κέιτ περιμένει κορίτσι, αλλά η εικόνα της από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα μπορεί να αλλάξει την άποψη της κοινής γνώμης».

Αντικείμενο στοιχήματος αποτελεί και το πιθανό όνομα που θα επιλέξει το ζευγάρι για το τρίτο τους παιδί. Άρθουρ και Χένρι είναι τα επικρατέστερα εάν γεννηθεί αγόρι, Μέρι, Άλις και Βικτόρια σε περίπτωση που είναι κορίτσι.

localStorage.clear();


Πηγή