Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πώς έβγαλε η Αντέλ 10 εκατ. ευρώ χωρίς να βγάλει δίσκο για δύο χρόνια

Την ώρα που η Αντέλ δεν ακούγεται και πολύ αυτόν τον καιρό, σε απόλυτους όρους χρήματος δεν έχει προφανώς τίποτα να φοβάται, καθώς αυτή τη χρονιά έβγαλε 10 εκατ. ευρώ χωρίς να κάνει τίποτα!

Κι ενώ έχει τρεις Νο 1 δίσκους στο ενεργητικό της, αλλά και 15 Grammy και μια υπερεπιτυχημένη τουρνέ στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα δικό της.

Το τελευταίο άλμπουμ της, το «25», βγήκε στα δισκοπωλεία το 2015 και το προηγούμενο, το «21», μισή δεκαετία πρωτύτερα. Και πώς βγάζει λεφτά τότε;

Μα από τις πωλήσεις του «25», το οποίο συνεχίζει να φεύγει σαν τρελό, φτάνοντας τα 50 εκατ. αντίτυπα στους τελευταίους 12 μήνες. Σε αυτά τα 10 εκατ. ευρώ δεν συμπεριλαμβάνονται μάλιστα τα κέρδη της από την παγκόσμια περιοδεία, τα οποία θα εκτοξεύσουν στα ύψη τα λεφτά της.

Γι’ αυτό και η 29χρονη αγοράζει πλέον σαν τρελή τα πάντα, όπως μια βίλα στο Σάσεξ αξίας 4,5 εκατ. ευρώ, ένα σπίτι στο Λονδίνο αξίας 6,4 εκατ., ένα παραθαλάσσιο οίκημα στο Ανατολικό Σάσεξ 5,6 εκατ. και ένα σπιτάκι στο Λος Άντζελες φυσικά 6 εκατ. ευρώ!

AP_284781756462

Όλα πάνε καλά για την Αντέλ, γι’ αυτό και απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση Αράβων κροίσων να τους τραγουδήσει για μια βραδιά και να βγάλει 1 εκατομμύριο…

localStorage.clear();


Πηγή