Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς ένα απλό μοντέλο έγινε celebrity σε 5 χρόνια χάρη στο Instagram

Η Stephanie Smith είναι η βασίλισσα του Instagram. Η νεαρή και πανέμορφη κοπέλα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers και έχει εξελιχθεί σε μία τοπική διασημότητα με αρκετούς να την αναγνωρίζουν στο δρόμο και της φέρονται σαν σελέμπριτι!

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε περίπου χρόνια. «Άρχισα να ποστάρω φωτογραφίες με το σκύλο μου, ανέβαζα φωτογραφίες μου από το μόντελινγκ και ενώ γυμναζόμουν» είπε στο toldnews.com.au.

«Κάποιες φωτογραφίες τράβηξαν την προσοχή των ανθρώπων. Απλά έδειχνα πώς ήταν η ζωή μου», λέει ενώ σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι η ζωή της δεν περιλαμβάνει μόνο πόζες μπροστά από μια κάμερα.

Τώρα στα 23 της χρόνια αγόρασε το πρώτο της σπίτι στη Μελβούρνη.

stephclairesmith3

«Τα περισσότερα χρήματα που έχω αποταμιεύσει για το σπίτι, προέρχονται από το μόντελινγκ. Εργάστηκα πραγματικά σκληρά για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι και είμαι περήφανη για τα όσα έχω καταφέρει… Πλέον, βρίσκομαι σε αυτό το σημείο στη ζωή μου που απολαμβάνω τον εαυτό μου».

Το κορίτσι του Instragram ποστάρει φωτογραφίες της την ώρα που γευματίζει, γυμνάζεται, βρίσκεται έξω με φίλους… «Ο κόσμος δε με γνωρίζει προσωπικά, αλλά με πλησιάζουν και μου λένε ότι αισθάνονται σαν με ξέρουν. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινή γίνεται…», σημειώνει.

Πάντα όμως υπάρχουν και οι άβολες στιγμές, όπως λέει.

stephclairesmith4

«Υπήρξαν κάποιοι που βρήκαν σε ποιο ξενοδοχείο ήμουν ή στα μέρη που βρισκόμουν και έλεγαν στη ρεσεψιόν ότι δήθεν είναι φίλοι μου και ζητούν να με δουν ή απλά με περιμένουν για να μου μιλήσουν… Αυτό είναι λίγο παράξενο. Είναι ακίνδυνοι, αλλά δε παύει να είναι ένα άβολο συναίσθημα».

Η ίδια πάντως είναι όσο προσγειωμένη και ώριμη χρειάζεται: «Η ζωή μου δεν είναι τέλεια, αλλά δε θα δείξω ποτέ ότι είχα μια χάλια μέρα. Έτσι είναι τα social media και οι χρήστες του Instagram  δείχνουν τη θετική πλευρά της ζωής…»

stephclairesmith5 stephclairesmith6 stephclairesmith7 stephclairesmith8 stephclairesmith9 stephclairesmith10 stephclairesmith11 stephclairesmith1


Πηγή