Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πώς είναι πραγματικά η βίλα του Χιου Χέφνερ που πουλήθηκε 100 εκατ. δολάρια

Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν την κοσμική αλήθεια πίσω από τη λάμψη και τη γοητεία τής πάλαι ποτέ βίλας του Playboy που πουλήθηκε έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο φωτογράφος Jeff Minton είχε επισκεφτεί το ακίνητο στο Λος Άντζελες «το οποίο έχει φιλοξενήσει χιλιάδες διασημότητες και όμορφες γυναίκες κατά τη διάρκεια των ετών», όπως λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν την ξεθωριασμένη κομψότητα και την ξεπερασμένη για πολλούς διακόσμηση… «Προσπάθησα να απαθανατίσω τους χώρους με έναν αισιόδοξο τόνο. Είναι πολύ διαφορετικός χώρος από οτιδήποτε έχω δει. Αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι σε ένα μουσείο» πρόσθεσε ο φωτογράφος.

Η βίλα διαθέτει 29 δωμάτια, χώρο για παιχνίδια, κάβα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, πισίνα και τέσσερις ξενώνες. Επίσης διαθέτει έναν χώρο σαν σπηλιά όπου περνούσαν χρόνο τα «κουνελάκια» με τους επισκέπτες.

Παντού υπάρχουν αναμνήσεις του θρυλικού παρελθόντος της βίλας, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στον φωτογράφο τα εξωτικά πουλιά που ήθελε να έχει ο Χιου Χέφνερ μέσα στο σπίτι και μάλιστα ζητούσε να τα αφήνουν να κινούνται ελεύθερα όπου θέλουν.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο Minton ανακάλυψε ρετρό πινελιές και έναν τοίχο γεμάτο από φωτογραφίες διάσημων επισκεπτών της βίλας.

Το σπίτι πλέον πουλήθηκε σε έναν 32χρονο κληρονόμο αλλά ο Χέφνερ διατηρεί ακόμη το δικαίωμα να ζει εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας…

vilaxioux4 vilaxioux5 vilaxioux6 vilaxioux7 vilaxioux8 vilaxioux1 vilaxioux9 vilaxioux2 vilaxioux10 vilaxioux11 vilaxioux12 vilaxioux14 vilaxioux13


Πηγή