Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πώς είναι σήμερα, 40 χρόνια μετά, ο μικρός Έλιοτ από την ταινία «E.T. ο εξωγήινος» [εικόνες] | ΖΩΗ

Η ταινία «E.T. Ο εξωγήινος» έχει γίνει μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες όλων των εποχών από το 1982 που κυκλοφόρησε.

Η υπόθεσή της έχει να κάνει με ένα νεαρό αγόρι, τον Έλιοτ, ο οποίος γίνεται φίλος με έναν εξωγήινο αφότου αυτός μένει αποκλεισμένος στη Γη. Τον Έλιοτ υποδύθηκε ο ηθοποιός Χένρι Τόμας όταν ήταν μόλις 10 χρονών, ενώ η Ντρου Μπάριμορ υποδύθηκε τη μικρότερη αδερφή του, Γκέρτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα ο Χένρι είναι 50 ετών και έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, πολλοί βλέποντας την πρόσφατη σειρά τρόμου του Netflix «The Haunting of Bly Manor» θα συγκλονιστούν όταν μάθουν ότι ο «θείος Χένρι» είναι στην πραγματικότητα ο Έλιοτ από τον E.T.

Ο Χένρι Τόμας στη σειρά τρόμου του Netflix The Haunting of Bly Manor
Ο Χένρι Τόμας στη σειρά τρόμου του Netflix «The Haunting of Bly Manor» / Φωτογραφία: EIKE SCHROTER/NETFLIX

Ο Χένρι Τόμας πρωταγωνίστησε επίσης σε μια άλλη σειρά του Netflix, με τίτλο «The Haunting of Hill House», ενώ οι άλλες τηλεοπτικές του εμφανίσεις περιλαμβάνουν το Stargirl.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη μεγάλη οθόνη, έπαιξε ρόλους στις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» μαζί με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ντάνιελ ΝτέιΛιούις, καθώς επίσης και στις ταινίες «Gerald’s Game» και «Dear John».

Ο Χένρι Τόμας ως μικρός Έλιοτ
Ο Χένρι Τόμας ως μικρός Έλιοτ

Το 2018, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Lorraine» του ITV και μίλησε για τον εμβληματικό του ρόλο και πώς έκανε ένα βήμα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο, αφού η ταινία έγινε τεράστια επιτυχία.

«Η τεράστια φήμη τρόμαξε πάρα πολύ τους γονείς μου. Η μητέρα μου, που αγαπούσε πολύ την αγροτική ζωή, δεν ήταν ευχαριστημένη που έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά της και να πάει μαζί μου», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χένρι Τόμας σήμερα
Ο Χένρι Τόμας σήμερα / Φωτογραφία: hjthomasjr / Instagram

Και ο ίδιος όμως δυσκολεύτηκε με τη δημοτικότητα που κέρδισε τους μήνες μετά την κυκλοφορία του E.T. Τον Νοέμβριο του 2019, επανέλαβε τον ρόλο του ως Έλιοτ για μια διαφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην οποία ο E.T. επιστρέφει για να επισκεφτεί έναν ενήλικο πλέον Έλιοτ και την οικογένειά του για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όσο για τα δικά του παιδιά, ο Χένρι, παραδέχτηκε ότι δεν πέτυχε η έκπληξη που ήθελε να τους κάνει, αποκαλύπτοντάς τους ότι είναι ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς αυτής ταινίας: «Είναι κάπως λυπηρό, αλλά θα σου πω ότι το είχα κανονίσει ως μια μεγάλη αποκάλυψη, γιατί δεν είχαν δει την ταινία. Και σκέφτηκα ότι θα τους σύστηνα τον Ε.Τ. και δεν θα ήξεραν ότι ήμουν εγώ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έτσι το έστησα και όταν ξεκίνησε και ήταν όλοι στο δωμάτιο και παρακολουθούσαν, είπα “αναγνωρίζεις αυτόν εκεί;”. Και η κόρη μου που ήταν οκτώ εκείνη τη στιγμή γύρισε και είπε “ναι μπαμπά, είσαι εσύ, ξέρουμε ότι είσαι εσύ. Έχουμε ήδη δει τις εικόνες σε ένα από τα dvd μας, αυτή ήταν η ταινία που έκανες όταν ήσουν παιδί”. Και απάντησα απλά “ω” και μετά πήγα στην κουζίνα».

Το 2019, ο ηθοποιός, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Στις 10 Μαΐου 2004 παντρεύτηκε την ηθοποιό Μαρί Ζιλκ. Απέκτησαν μια κόρη, την Χέιζελ. Το ζευγάρι χώρισε το 2007. Ο Τόμας Χένρι έχει επίσης δύο παιδιά με την τωρινή σύζυγό του Άναλι.


Πηγή