Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Πώς η Dua Lipa αντιγράφει τη Rita Ora ακόμη και στους άνδρες

Η Rita Ora και η Dua Lipa είναι δύο από τις πιο διάσημες σταρ της ποπ στον κόσμο.

Και όπως αποδεικνύεται, η 32χρονη Rita και η 27χρονη Dua -και οι δύο αλβανικής καταγωγής- έχουν πολλές ομοιότητες, και η μία είναι «καθρέφτης» της άλλης με πολλούς τρόπους όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι οι δυο τους έχουν ακόμη και το ίδιο γούστο στους άνδρες.

Ερωτική ζωή

Η Dua φέρεται να βγαίνει με τον πρώην φίλο της Rita, τον Romain Gavras, γιο του Κώστα Γαβρά.

Η 27χρονη τραγουδίστρια εθεάθη να αποχωρεί από το πάρτι των ετήσιων βραβείων BAFTA στο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο με τον 41χρονο Romain, την περασμένη εβδομάδα.

Εθεάθη να κρατά κάποια απόσταση πίσω της με την κουκούλα της μαύρης μπλούζας του τραβηγμένη προς τα πάνω καθώς έφευγαν από τον χώρο. Τους είδαν να μπαίνουν μαζί σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε σοφέρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρίτα Όρα με τον σύντροφό της Ρομέν Γαβρά σε βόλτα στο Λονδίνο
Η Ρίτα Όρα με τον σύντροφό της Ρομέν Γαβρά σε βόλτα στο Λονδίνο /Φωτογραφία: Getty Images

Μια πηγή είπε στη Sun: «Η Dua και ο Romain είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνώρισε τους στενούς κύκλους του άλλου την περίοδο των γιορτών και έχουν πολλά κοινά».

«Η Dua ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρεις κάποιον που καταλαβαίνει τον κλάδο της. Νιώθει ότι ο Romain το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι».

Ο Romain είχε σχέση με τη Rita Ora για έξι μήνες πριν επιβεβαιωθεί ο χωρισμός τους τον Μάρτιο του 2021. Η Rita είναι τώρα παντρεμένη με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Taika Waititi.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παιδικά χρόνια

Οι οικογένειες των αστέρων της ποπ, αλβανικής καταγωγής και οι δύο, είχαν φιλική σχέση ενώ ζούσαν στο Κοσσυφοπέδιο πριν από δεκαετίες, πριν καταφύγουν στην Αγγλία τη δεκαετία του ’90 για να γλιτώσουν από τον πόλεμο εκεί.

Οι παππούδες τους φαίνονται να απολαμβάνουν ένα ποτό στο Κοσσυφοπέδιο τη δεκαετία του 1960 σε μια εικόνα απ’ τα παλιά, η οποία κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην εικόνα που δημοσίευσε ο πατέρας της Dua, Dukagjin Lipa, 52 ετών, το 2019, ο παππούς της Rita, Besim Sahatçiu, σκηνοθέτης κινηματογράφου, τηλεόρασης και θεάτρου, και ο παππούς της Dua, Seit Lita, ιστορικός και διανοούμενος, κάθονται μαζί και πίνουν.

Οι παππούδες της Dua και της Rita απολαμβάνουν ένα ποτό στο Κοσσυφοπέδιο στη δεκαετία του 1960
Οι παππούδες της Dua και της Rita (αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα) απολαμβάνουν ένα ποτό στο Κοσσυφοπέδιο στη δεκαετία του 1960

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η Rita και η Dua παρακολούθησαν την ίδια σχολή παραστατικών τεχνών στο Λονδίνο και όσο μεγάλωναν ζούσαν μόλις λίγα μίλια η μία από την άλλη, με τη Rita στο Notting Hill και την Dua στο West Hampstead.

Η Ρίτα γεννήθηκε στην Πρίστινα της Γιουγκοσλαβίας (σημερινό Κόσοβο), από Αλβανούς γονείς. Η μητέρα της, Βέρα Μπαϊρακτάρι, είναι ψυχίατρος και ο πατέρας της, Μπέσνικ Σαχατσίου, είναι ιδιοκτήτης παμπ, ο οποίος σπούδασε οικονομικά. Η τραγουδίστρια πήρε το όνομα Ρίτα από την αγαπημένη ηθοποιό του παππού της, Μπεσίμ, Ρίτα Χέιγουορθ.

Η Dua γεννήθηκε στο Λονδίνο και είναι το μεγαλύτερο παιδί των Αλβανών γονέων του Κοσσυφοπεδίου, Ανέσα, το γένος Rexha, και Dukagjin από την Πρίστινα της Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας (σημερινό Κόσοβο). Από την πλευρά της γιαγιάς της από τη μητέρα της, είναι βοσνιακής καταγωγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ρωτήθηκε για τη Ρίτα στο παρελθόν, η Ντούα απάντησε: «Οι γονείς μας γνωρίζονται κάπως και εγώ ξέρω την αδερφή της».

Καριέρα

Η Rita Ora έγινε μεγάλο όνομα στη μουσική βιομηχανία όταν σημείωσε το πρώτο της Νο 1, Hot Right Now, το 2012.

Συνέχισε να σημειώνει μια σειρά από επιτυχίες με κορυφαία σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Νο 1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ντεμπούτο της Dua έγινε το 2015 και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο από τα τρία Νο 1 της, New Rules.

Οι δυο τους έχουν επίσης αρκετούς διάσημους κοινούς φίλους, καθώς και κοινούς συνεργάτες -συμπεριλαμβανομένου του πρώην φίλου της Rita, Calvin Harris.

Ο Calvin δούλεψε με την Dua Lipa σε δύο επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του No 1 single One Kiss.

Η Dua έγινε το πρόσωπο της Adidas το 2018, τέσσερα χρόνια αφότου η Rita υπέγραψε ως εκπρόσωπος της μάρκας αθλητικών ειδών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η Rita Ora ασχολήθηκε με την ηθοποιία όταν πρωταγωνίστησε σε τρεις ταινίες Fifty Shades μαζί με τον Jamie Dornan και την Dakota Johnson.

Η Dua επιδιώκει τώρα μια καριέρα ως ηθοποιός του Χόλιγουντ, καθώς έχει αποκτήσει έναν ρόλο στην επερχόμενη κατασκοπική ταινία Argylle, στην οποία συμμετέχουν επίσης ο σταρ του Superman, Henry Cavill, και ο Samuel L. Jackson.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόδα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Rita και η Dua έχουν παρόμοιο γούστο όσον αφορά τη μόδα.

Και οι δυο τους επιδεικνύουν συχνά τα καλλίγραμμα σώματά τους, δημοσιεύοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες με μπικίνι στο Instagram.

Έχουν επίσης φωτογραφηθεί φορώντας παρόμοια αστραφτερά και αποκαλυπτικά ρούχα στο κόκκινο χαλί.

Η Rita Ora με πορτοκαλί ρούχα
Η Rita Ora / Φωτογραφία: Instagram
Η Dua Lipa με πορτοκαλί φόρεμα
Η Dua Lipa / Φωτογραφία: Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, ζουν μόλις δύο μίλια μακριά η μία από την άλλη στο Λονδίνο, με τη Rita Ora να μένει σε μια βικτωριανή έπαυλη αξίας 7,5 εκατομμυρίων λιρών στο Primrose Hill και την Dua Lipa να κατοικεί σε μια εντυπωσιακά παρόμοια έπαυλη αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών.


Πηγή