Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πώς κατέστρεψε η Μαντόνα τη σχέση της με τα παιδιά της

Πώς κατέστρεψε η Μαντόνα τη σχέση της με τα παιδιά της

Το γεγονός ότι έδωσε κινητά τηλέφωνα στα μεγαλύτερα παιδιά της είχε μια πολύ αρνητική επίδραση στη σχέση της μαζί τους είπε η ποπ σταρ Μαντόνα.

Παρά το γεγονός ότι έδωσε στη 22χρονη σήμερα Λούρδη και στον 18χρονο Ρόκο τηλέφωνα, όταν ήταν στην αρχή της εφηβείας, η Μαντόνα δεν σχεδιάζει να κάνει το ίδιο για τον 13χρονο γιο της, Ντέιβιντ.

«Θα επιμείνω όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί έκανα λάθος όταν έδωσα κινητά τηλέφωνα στα μεγαλύτερα παιδιά μου, όταν ήταν 13 ετών» δήλωσε η σταρ στο Vogue, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Η «βασίλισσα της ποπ» εξήγησε ότι τα τηλέφωνα έγιναν «πολύ, πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της Λούρδη και του Ρόκο» κυρίως λόγω της ανάπτυξης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Κατακλύστηκαν από εικόνες και άρχισαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους ανθρώπους, και αυτό είναι πολύ κακό για την αυτο-ανάπτυξη» δήλωσε η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

Η Μαντόνα είπε ακόμη ότι απ’ όλα τα παιδιά της, ο Ντέιβιντ έχει περισσότερα κοινά με την ίδια από άποψη «προσήλωσης και αποφασιστικότητας».

Αναφερόμενη στην κόρη της Λούρδη, πατέρας της οποίας είναι ο ηθοποιός Κάρλος Λεόν, η τραγουδίστρια είπε ότι τη ζηλεύει για το «απίστευτο ταλέντο» της.

«Είναι απίστευτη σε ό,τι κι αν κάνει, είναι εκπληκτική χορεύτρια, σπουδαία ηθοποιός, παίζει πολύ καλά πιάνο», ανέφερε η ποπ σταρ.


Πηγή